Breaking News

Τα δάκρυα της Brenda του Μπέβερλι Χιλς: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί, κάνω θεραπεία για καρκίνο» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Αύγουστο η Shannen Doherty, η Brenda από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», είχε αποκαλύψει ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Την περασμένη Πέμπτη η ηθοποιός ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της, στην εκπομπή "The Dr Oz Show" της Αμερικάνικης τηλεόρασης.

Η 44χρονη ηθοποιός είπε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πλέον παιδιά εξαιτίας της θεραπείας που κάνει ενώ αποκάλυψε ότι θα πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Για την επέμβαση που θα κάνει είπε χαρακτηριστικά: "Είναι απλά στο στήθος. Θα προτιμούσα να το χάσω και να παραμείνω ζωντανή και θα προτιμούσα να γεράσω μαζί με το σύζυγό μου".

"Ανησυχείς περισσότερο για τους ανθρώπους που αγαπάς φροντίζοντας να είναι καλά. Για μένα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι" είπε δακρυσμένη.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2011 με το φωτογράφο Kurt Iswarienko με τον οποίο όπως είπε ήρθαν πιο κοντά, η σχέση τους δοκιμάστηκε από την ασθένεια και έγινε πιο δυνατή.

"Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να ασκούμαι και να διατηρώ την αισιοδοξία μου. Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου για την υποστήριξή τους και φυσικά για τους θαυμαστές μου που στάθηκαν δίπλα μου" πρόσθεσε.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή της.



Πηγή: Daily Mail