Breaking News

Τρελή Οικογένεια: Επεισόδια 37 - 38 - 39

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 37: Η Μαργαρίτα δέχεται την ξαφνική επίσκεψη του Άρη, την ίδια στιγμή που βρίσκεται στο σπίτι της και η Ρωξάνη. Σύντομα η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ αυτόν και στη Ρωξάνη θα κάνει τη Μαργαρίτα έξω φρενών. Ο Ρίκο ετοιμάζει μια ρομαντική βραδιά για τη γυναικούλα του. Μόνο που ξαφνικά βρίσκεται με τα εσώρουχά του μπροστά στη... πεθερούλα του. Ο παππούς Ευθύμης παθαίνει μια ξαφνική κρίση Αλτσχάιμερ. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι υπόλοιποι, διότι στην πραγματικότητα ο παππούς «τούς δουλεύει ψιλό γαζί». Αλλά ο Γιάννης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Το γνωστό τσιμπούρι-παράσιτο με το όνομα Στέφανος έχει ξεμείνει και πάλι χωρίς κατάλυμα. Αποφασίζει να ρίξει τα δίχτυα του στον πιο αδύναμο κρίκο της οικογένειας, ο οποίος όμως κατά την κρίση του δεν είναι ο Ρίκο, αλλά η... Ρωξάνη...


Επεισόδιο 38: Η Αλέκα πρέπει να πλύνει τα πιάτα. Επειδή όμως βαριέται αφόρητα, στήνει παγίδα στις ίδιες της τις κόρες. Έτσι εκείνες καταλήγουν να πλύνουν τα πιάτα, όσο η «μανούλα» τους πίνει καφεδάκι. Η Ρωξάνη, αγανακτισμένη με τον Ρίκο, που διαρκώς μπερδεύει τα δίδυμα, αποφασίζει να τους φορέσει καρτελάκια με τα ονόματά τους. Ο Γιάννης με τον Αντώνη αλλάζουν τα καρτελάκια για δουν αν μπορούν να την ξεγελάσουν. Η Ρωξάνη, όμως, αποδεικνύεται θηλυκός Σέρλοκ Χολμς και δεν πέφτει στην παγίδα τους. Η Αλέκα καλεί τις κόρες της στο σπίτι για ένα μάθημα γιόγκα και διαλογισμού. Το μαλλιοτράβηγμα όμως που ακολουθεί ανάμεσα στη Ρωξάνη και τη Μαργαρίτα απέχει αρκετά από το... ζεν. Η Μαργαρίτα τα ’χει βάλει με τον Φάτσα και την τεμπελιά του. Προσπαθεί να τον κάνει πιο ενεργό, αλλά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πιο εύκολα θα εκπαιδεύσει τον καναπέ παρά το Φάτσα... (Παρασκευή 4 Μαρτίου)


Επεισόδιο 39: Η Αλέκα διηγείται στη Χλόη πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της. Μια ιστορία πολύ συγκινητική και ρομαντική. Μόνο που η Χλόη δεν «τρώει κουτόχορτο». Στριμώχνει τον παππού Ευθύμη και εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι «του τη φόρτωσαν την αλόγα». Μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο Αντώνης και ο Άρης γυρνάνε στο σπίτι δαρμένοι. Η Μαργαρίτα τρελαίνεται και τα βάζει με τον Άρη. Ώσπου ανακαλύπτει πως ο μεγαλύτερος χούλιγκαν των γηπέδων δεν είναι άλλος από τον… Γιάννη. Κανείς δε θέλει πια να βοηθήσει τον Αντώνη με τις εξετάσεις του για το δίπλωμα οδήγησης. Μόνο ένας ανυποψίαστος «πελάτης» έχει μείνει… Ο Στέφανος. Δέχεται να του κάνει ερωτήσεις, αλλά η εξέταση που θα διεξαχθεί μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως «του τρελού». Η οικογένεια μαζεμένη παίζει παντομίμα και οι καυγάδες είναι, όπως πάντα, μέσα στο πρόγραμμα. Ο αγώνας θα κριθεί στον πόντο, καθώς η νικητήρια φράση είναι το «Μια τρελή, τρελή οικογένεια». Τυχαίο; (Σάββατο 5 Μαρτίου)


Για την αρχική σελίδα "Τρελή Οικογένεια" πατήστε ΕΔΩ