Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 141 - 142

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/4/16 - Επεισόδιο 141: Η Βάνα εκφράζει τη λύπη της στη Δάφνη που δεν κατάφερε να ξεμπροστιάσει τον Αντρέα ενώ την ενημερώνει ότι αποφάσισε να φύγει από την Κύπρο. Η Δάφνη σοκάρεται από την απόφασή της και ζητάει από τον Αντρέα να βρεθεί στη συνάντησή τους που θα της δώσει τα χρήματα. Ο Κυριάκος εκβιάζει τον Πέτρο και ζητά χρήματα ενώ η Εύα κρυφακούει τη συζήτηση και καταφεύγει στον Αχιλλέα ώστε να τη βοηθήσει να απειληθεί ο Κυριάκος με σκοπό να φύγει από την Κύπρο. Η Έλσα επικοινωνεί με τη Κρίστη και της ανακοινώνει ότι θα εξαφανιστεί από όλους προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Ο Νικ ζητάει από τον Άλκη να τους βοηθήσει να παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους, ο Άρης ζητάει από την Έλσα να γίνει το "βαποράκι" του κι εκείνη αφήνεται στις οδηγίες του ενώ η Ντορέτα επισκέπτεται αναπάντεχα την Άντρη. Η Χαρά δείχνει ικανοποιημένη όταν ο Τζόνυ την ενημερώνει πως η σχέση του με την Κρίστη πάει ολοένα και καλύτερα. Του ξεκαθαρίζει όμως ότι για να πληρωθεί τα χρήματα που συμφωνήσανε πρέπει να εκτελέσει το σχέδιο της μέχρι το τέλος. Η στάση της Χαράς εγκλωβίζει τον Τζόνυ ο οποίος μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά ζητάει από την Κρίστη να μείνουν μαζί.

Οι άντρες του Αχιλλέα προειδοποιούν τον Κυριάκο να φύγει άμεσα για τη Θεσσαλονίκη γιατί διαφορετικά θα τον βγάλουν από τη μέση μια και καλή. Παράλληλα φροντίζουν να του βρουν νέα δουλειά με καλές αποδοχές για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του μόλις φύγει. Η Δάφνη πείθεται από την παρότρυνση της Μάρθας πως ο Πέτρος την έχει ανάγκη και πηγαίνει να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Όταν συναντιούνται ο Πέτρος της εκμυστηρεύεται πως αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Όμως η Εύα που παραμονεύει, καταλαβαίνει πως ο Πέτρος θα της αποκαλύψει πως είναι ο πραγματικός της πατέρας. Έτσι παρεμβαίνει και του ανατρέπει τα σχέδια…


Τρίτη 5/4/16 - Επεισόδιο 142: Ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στην Εύα πως ο γάμος τους έχει τελειώσει ενώ από την άλλη στέλνει μήνυμα στη Μάρθα πως θέλει να είναι μαζί της. Η Χαρά πανικοβάλει τον Άλκη όταν του ανακοινώνει πως έχει καθυστέρηση. Η Κρίστη ετοιμάζεται για την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση και αισθάνεται περίεργα που απουσιάζουν η Έλσα και ο Άλκης, θεωρώντας πως μόνο ο Τζόνυ είναι πλέον κοντά της. Κατόπιν η Έλσα της στέλνει μήνυμα πως είναι καλά. O Αχιλλέας προτρέπει τον Αντρέα να φύγει από την Κύπρο ενώ ο Κυριάκος ενημερώνει την Άντρη πως θα φύγει στη Θεσσαλονίκη γιατί βρήκε μία πολύ καλή δουλειά και οι δυο τους αποχαιρετιούνται με σπαραγμό.

Ο Αντρέας προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Δάφνη η οποία δείχνει είναι έτοιμη να πέσει ξανά στην αγκαλιά του, καθώς είναι ακόμα πολύ εpωτευμένη μαζί του. Ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να πάνε για ποτό σε ένα καινούριο στέκι στην πόλη. Την ίδια στιγμή η Έλσα γίνεται το "βαποράκι" στα χαπάκια του Άρη και ετοιμάζεται να φύγει από το μπαρ μετά την πρώτη της "δουλειά" όταν ξαφνικά βλέπει τον Μάνο και παγώνει. Παράλληλα ο Κυριάκος, που ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη, πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου για να αποχαιρετήσει την Έλσα. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται όταν της ανακοινώνει την απόφασή του να φύγει αλλά αποφεύγει να του πει πως η Έλσα δεν μένει στο σπίτι για να μην του χαλάσει τα σχέδια. Το βάρος όμως που νιώθει για την απόφασή της να είναι με τον Μάνο την κάνει να λυγίσει... Στο μεταξύ η Κρίστη αναστατώνεται από έναν εφιάλτη με το μωρό της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ