Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 148

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 13/4/16 - Επεισόδιο 148: Ο Νικ προσπαθεί να σπάσει τους κωδικούς των λογαριασμών των τοκογλύφων. Φεύγει όμως αμέσως από το σπίτι μετά το τηλεφώνημα του Άλκη χωρίς να αντιληφθεί ότι παρακολουθείται από τους άντρες του Αχιλλέα. Όταν επιστρέφει σοκάρεται με το απειλητικό στοιχείο που άφησαν οι εισβολείς πίσω τους. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Τζόνυ. Όμως το βίντεο κλιπ που της προτείνει, της φέρνει στο μυαλό το μωρό της και την κάνει να αντιδράσει πολύ άσχημα. Από την πλευρά του ο Τζόνυ της υπόσχεται πως δε θα αφήσει τίποτα και κανέναν να την στενοχωρήσει πια.

Η Δάφνη βλέπει στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Αχιλλέα μαζί με την Εύα ενώ η Μάρθα κλείνεται στον εαυτό της μετά τον καυγά της με τη Δάφνη. Οι δικαιολογίες του Πέτρου στη Δάφνη για τη Μάρθα δεν φέρνουν αποτέλεσμα καθώς η Δάφνη δεν μπορεί να τη συγχωρήσει που υπέκυψε στα συναισθήματά της για εκείνον, χωρίς να την υπολογίσει. Αυτό βέβαια προκαλεί και πάλι ικανοποίηση στον Αντρέα.  Η Ντορέτα τηλεφωνεί στη Βασιλική από την Πάφο - όπου βρέθηκε για να πάει την Άντρη στο σπίτι της - και της λέει πως θα αργήσει. Κατόπιν η Βασιλική ζητάει τη βοήθεια της Άννας και της ζητά να πάει στο σπίτι γιατί το μωρό έχει πυρετό.

Ο Μάνος σκέφτεται πως η μόνη περίπτωση να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί, είναι να την προδώσει με μια άλλη γυναίκα. Η Βάνα με νέο της μήνυμα στη Δάφνη της γράφει πως όσα της είπε την τελευταία φορά ήταν ψέματα καθώς ο Αντρέας την απειλούσε. Η Ντορέτα βρίσκεται στο δρόμο προς Λευκωσία ενώ η Βασιλική προβληματίζεται με την Άννα και τα αισθήματά της για το μωρό. Η Έλσα στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως είναι καλά ενώ από την άλλη καθησυχάζει τον Άρη πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο σχέδιο της ληστείας, κατά του Διαμαντίδη. Στο μεταξύ η Κρίστη βρίσκει ένα παιδικό πλεκτό στο συρτάρι της Άννας...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ