Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 156 - 157

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μ.Δευτέρα 25/4/16 - Επεισόδιο 156: Η Έλσα και η Μαρίνα κάνουν μαζί μια νέα αρχή στη ζωή τους. Η Δάφνη συγκινείται όταν η Μάρθα της λέει πως η Ελπίδα άρχισε να μιλάει ενώ η Κάτια υποψιάζεται πιθανή εγκυμοσύνη πίσω από τις ζαλάδες της τον τελευταίο καιρό. Η Έλσα πείθεται όταν ο Μάνος της λέει πως η Μαρίνα δεν ήξερε ποιος ήταν όταν την πλησίασε. Παράλληλα ο Μάνος πονάει όταν αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Έλσα ότι δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να κάνει οικογένεια, γι’ αυτό έκανε πίσω στη σχέση του με τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα σκέφτεται να παλέψει για τη σχέση της μαζί του.

Ενώ ο Τζόνυ ετοιμάζει το σπίτι του για να υποδεχτεί την Κρίστη, η Άννα συμβουλεύει την Κρίστη στην πρόβα νυφικού να το σκεφτεί πολύ καλά γιατί μπορεί να το μετανιώσει που θα παντρευτεί.  Από την άλλη γίνονται τα εγκαίνια του e-shop και η Χαρά με τον Άλκη κάνουν όνειρα για τη ζωή τους. Ο Αντρέας προβληματίζεται σχετικά με τον αν ο Αχιλλέας είχε ανάμειξη στο τροχαίο που είχε σκοτωθεί η μητέρα του. Κατόπιν πιέζει τον πατέρα του λέγοντάς του πως τα στοιχεία που έχει ο ίδιος δείχνουν αυτοκτονία και όχι τυχαίο τροχαίο. Οι ερωτήσεις του Αντρέα ξαφνιάζουν αρχικά τον Αχιλλέα αλλά κατόπιν του απαντά πως η μητέρα του έπαιρνε ηρεμιστικά κι εκείνη την ημέρα πήρε γερή δόση. Η Άννα απειλεί τη Βασιλική πως αν δεν την αφήνει να βλέπει το μωρό, θα καταγγείλει τόσο την ίδια όσο και τη Ντορέτα στην αστυνομία. Στο μεταξύ ο Πέτρος μαθαίνει από τη Μάρθα την ευχάριστη εξέλιξη με την Ελπίδα ενώ ζητάει ευθέως διαζύγιο από την Εύα...

Και τα δύο βίντεο αρχίζουν από το 0:10...


Μ.Τρίτη 26/4/16 - Επεισόδιο 157: Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Δάφνη πως υποψιάζεται ότι ο πατέρας του κρύβεται πίσω από τον θάνατο της μητέρας του. Την ίδια στιγμή η Κάτια μαθαίνει, μέσω τεστ εγκυμοσύνης, πως είναι έγκυος από τον Μάριο αλλά δεν του αποκαλύπτει τα νέα. Η Έλσα προβληματίζεται όταν η Κρίστη της λέει πως ο Τζόνυ είχε παλιότερα δεσμό με τη Χαρά. Στη συνέχεια η Κρίστη μετακομίζει στο σπίτι του Τζόνυ. Παράλληλα η Έλσα επισκέπτεται τη Χαρά με σκοπό να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη σχέση της με τον Τζόνυ αλλά και για τη βιαστική απόφασή του να παντρευτεί την Κρίστη. Η συνάντηση τους όμως καταλήγει σε άγρια διαμάχη και η Χαρά την απειλεί πως θα πει στον πατέρα της να πάρει πίσω την κατάθεσή του και να τη στείλει στη φυλακή. Η Έλσα φεύγει εξοργισμένη ενώ ο Άλκης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Χαρά.

Η Εύα διαφωνεί με την απόφαση της Μαρίνας να διεκδικήσει ξανά τον Μάνο. Από την άλλη η Εύα παρακολουθεί τον Πέτρο ο οποίος συναντά την Μάρθα και της ζητά να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι έχοντας δίπλα τους την Ελπίδα και τη Δάφνη. Κι ενώ η Μάρθα του ζητάει χρόνο να το σκεφτεί, η Δάφνη ανακαλύπτει το όνομα του Πέτρου στη λίστα των μελών του κυκλώματος. Όμως μη μπορώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, το ρίχνει στο ποτό. Ο Μάνος ετοιμάζει το σχέδιο του με τη Νίνα, το κορίτσι που θα χρησιμοποιήσει για να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί, και κατόπιν τηλεφωνεί στην Κάτια ζητώντας της να βρει τρόπο να στείλει τη Μαρίνα στο σπίτι του.

Η Άντρη λέει στο τηλέφωνο στη Μαρίνα πως θέλει να τους επισκεφτεί για να δει και την Έλσα και εξοργίζεται όταν η Μαρίνα της λέει ότι είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο. Η Εύα εκβιάζει τον Πέτρο με απειλές, πως αν την εγκαταλείψει θα την πληρώσουν όλοι. Η Κρίστη υποδύεται με δυσκολία στο σπίτι του Τζόνυ την ευτυχισμένη μέλλουσα σύζυγό του. Η Άννα ζητάει από τη Βασιλική να συναντιούνται στο πάρκο και τη διαβεβαιώνει πως θα προσέχουν πολύ για να μην τους πάρει είδηση η Ντορέτα. Στο μεταξύ η Κάτια, στην προσπάθειά της να στείλει τη Μαρίνα στο σπίτι του Μάνου, της τηλεφωνεί και της λέει πως τον ψάχνει γιατί ανησυχεί...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ