Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 162 - 163

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 5/5/16 - Επεισόδιο 162: Σπαρακτικές στιγμές εξελίσσονται στον αποχαιρετισμό του Μάνου με τη Μαρίνα καθώς και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι δεν θα ξαναβρεθούν ποτέ. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος παραδέχεται στη Δάφνη ότι έχει σχέση με το κύκλωμα των τοκογλύφων. Ωστόσο η Δάφνη πείθεται όταν της εξηγεί το βαθμό εμπλοκής του κι έτσι σβήνει το όνομά του από τη λίστα. Από την άλλη ο Αντρέας μαθαίνει από τον Αχιλλέα ότι η Red Swan θα διαλυθεί. Η πρόοδος της Ελπίδας μόνο σε θαύμα αποδίδεται από τους γιατρούς ενώ η διευθύντρια λέει στη Μάρθα πως σε λίγο καιρό θα μπορεί να την πάρει σπίτι της. Ο Μάνος βρίσκει την Κρίστη και την Έλσα που ψάχνουν για νυφικό και ενημερώνει την κόρη του πως φεύγει για να μείνει μόνιμα στην Αθήνα.

Ο Άλκης μπαίνει ξαφνικά στο γραφείο του Τζόνυ τη στιγμή που μιλάει με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο. Κατόπιν η Κρίστη απορεί όταν τον βλέπει να φεύγει και ο Τζόνυ της δικαιολογείται ότι ήρθε να ρωτήσει τι δώρο θέλουν για τον γάμο τους.Η Δάφνη ζητάει τη βοήθεια του Σερέτη για το θέμα του κυκλώματος των τοκογλύφων. Η Ντορέτα δεν αντέχει άλλο μακριά από τι Θεόφιλο και πιέζει την Εύα να επισπεύσει τη μετάθεσή της. Την ίδια στιγμή καταφτάνει και η Μαρίνα στο γραφείο της για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Τελικά η Εύα βρίσκει δουλειά στη Μαρίνα στο γραφείο ενός γιατρού ηπατολόγου.

Η Κρίστη εκμυστηρεύεται στην Άννα πως δεν αισθάνεται καλά που παντρεύεται τον Τζόνυ, χωρίς να είναι εpωτευμένη μαζί του. Παρόλα αυτά ετοιμάζεται για το γάμο της ενώ ο Άλκης βλέπει την αναγγελία στην εφημερίδα και στεναχωριέται. Αργότερα ο Τζόνυ της λέει πως οι γονείς του δε θα μπορέσουν να έρθουν στην Κύπρο για τον γάμο τους, επειδή η μητέρα του έσπασε το πόδι της ενώ φροντίζει να βρει και πάλι μια δικαιολογία όταν η Κρίστη του ζητάει να της μιλήσει.

Η Δάφνη εξοργίζεται καθώς η Βάνα συνεχίζει να της στέλνει μηνύματα. Ο Αντρέας αποφασίζει τελικά να πάει στην Αθήνα για να βρει στοιχεία για το θάνατο της μητέρας του. Ο Πέτρος κλείνει το γραφείο του και κάνει νέα αρχή στη ζωή του ζητώντας από τον Αχιλλέα να σβήσει το όνομά του από τα αρχεία του κυκλώματος. Από την άλλη ο Αχιλλέας πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει πως κυκλοφορεί μία λίστα με ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα. Ο Μάνος πηγαίνει στο Χρήστο και του ζητάει να μείνει σπίτι του μέχρι να μπει στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ ο Αντρέας βρίσκει τη νονά του και της ζητάει να του πει τι ακριβώς συνέβη όταν πέθανε η μητέρα του...



Παρασκευή 6/5/16 - Επεισόδιο 163: Ο Αντρέας ακούει τη νονά του να του λέει πως είναι πεπεισμένη ότι ο Αχιλλέας κρύβεται πίσω από το ατύχημα της μητέρας του. Η Μάρθα αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος εμπλεκόταν στο κύκλωμα και τον πιέζει να της πει αν προκάλεσε το θάνατο ανθρώπων. Η Κρίστη είναι δύσπιστη με τις δικαιολογίες του Τζόνυ για την απουσία των γονιών του από το γάμο και το συζηταει με την Έλσα η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Αχιλλέας έχει πανικοβληθεί με τη λίστα που κυκλοφορεί και ζητά από τον Αντρέα να επιστρέψει άμεσα στην Κύπρο.

Η Μαρίνα πηγαίνει στον γιατρό που της σύστησε η Εύα αγνοώντας ότι ο ίδιος γιατρός παρακολουθούσε το Μάνο στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος τηλεφωνεί στην Κάτια και την ενημερώνει ότι ανησυχεί για την κακή ψυχολογική του κατάσταση του Μάνου. Η Ντορέτα απελπίζεται που η Βασιλική πρέπει να φύγει για λίγο καιρό για το χωριό της αδερφής της καθώς πρέπει να βρει πλέον άλλη γυναίκα για το μωρό. Τελικά λέει όλη την αλήθεια στην Άντρη και ζητάει τη βοήθειά της ενώ η Άντρη της λέει να μην ανησυχεί και ότι θα το προσέχει σαν δικό της εγγόνι.

Η Χαρά τρελαίνεται καθώς πιάνει τον Άλκη να κοιτάζει την Κρίστη στην οθόνη του υπολογιστή του. Από την άλλη ενημερώνει το Τζόνυ πως θα του καταθέσει τα υπόλοιπα χρήματα μετά το γάμο αλλά τον απειλεί πως αν δεν πάνε όλα καλά θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Από την άλλη η Κρίστη "λυγίζει" και λέει συντετριμμένη στην Άννα πως δε θέλει να παντρευτεί τον Τζόνυ ενώ η Άννα προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Ο Αντρέας ετοιμάζεται να φύγει από την Αθήνα αλλά πριν γυρίσει στην Κύπρο αντιγράφει σε ένα στικάκι όλα τα αρχεία της Red Swan. Στο μεταξύ ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και πάνω στην απελπισία του ανεβαίνει στην ταράτσα του σπιτιού του Χρήστου και κοιτάζει το κενό...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ