Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 161

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 4/5/16 - Επεισόδιο 161: Η Μαρίνα προτρέπει την Έλσα να ξεχάσουν το Μάνο όταν η κόρη της της λέει πως υποψιάζεται ότι κρύβει κάτι σοβαρό. Η Κάτια δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κρατήσει το μωρό. Η Άντρη εκπλήσσεται καθώς ακούει τη Ντορέτα να δίνει οδηγίες από το τηλέφωνο για το μωρό της και στη συνέχεια προσπαθεί να την ψαρέψει ανοίγοντας συζήτηση για το μωρό που δε γέννησε. Η Δάφνη ειδοποιείται με μήνυμα ότι δολοφονήθηκε ένα μέλος της Red Swan και ανακαλύπτει ότι πίσω από το μήνυμα βρίσκεται η Βάνα.

Η Κάτια συμβουλεύει τον Μάνο να πάει να τη χαιρετήσει τη Μαρίνα πριν φύγει από την Κύπρο. Η Χαρά αντιδρά όταν ο Άλκης της λέει πως σκέφτεται να ανακαλέσει τις απολύσεις. Ο Αντρέας βλέπει έναν εφιάλτη με τη μητέρα του και σκέφτεται να πάει στην Αθήνα για να αναζητήσει τις απαντήσεις ενώ η Δάφνη τον παρακινεί να το κάνει. Από την άλλη η Δάφνη ζητάει από τον Σερέτη, τον πρώην διοικητή της στη Δίωξη να συναντηθούν. Ο Τζόνυ δέχεται τηλεφώνημα από την Αγγλία αλλά το σηκώνει η Κρίστη και η γραμμή κλείνει. Παρά τη δικαιολογία του Τζόνυ ότι ήταν η μητέρα του, η Κρίστη τον πιέζει να την πάρει τηλέφωνο για να μιλήσουν αλλά εκείνος βρίσκει τρόπο και το αποφεύγει.

Η Άντρη εκμεταλλεύεται την απουσία της Ντορέτας που είναι στη δουλειά και ψάχνοντας το σπίτι βρίσκει τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού της το οποίο φέρει το επίθετο της γιαγιάς της, της φίλης της Άντρης από την Πάφο. Η Δάφνη ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν για κάτι πολύ σοβαρό. Στο μεταξύ ο Μάνος ετοιμάζει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Αθήνα. Αργότερα τη στήνει έξω από το σπίτι της Μαρίνας και μόλις βλέπει την Έλσα να φεύγει, πηγαίνει και χτυπάει το κουδούνι…



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ