Breaking News

Ελληνικός Κινηματογράφος: Silent, Πρεμιέρα: Απρίλιος 2016 (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το "Silent" είναι ένα εσωτερικό παραμύθι μιας νεαρής γυναίκας που προσπαθεί να βρει τη χαμένη της φωνή ενώ η οικογένειά της αρνείται να δεχτεί τις απέλπιδες προσπάθειές της.

Η ηρωίδα προσβάλλεται από μια παράξενη ασθένεια κατά τη διάρκεια των τελικών σπουδών της στην άρια στην Πολωνία.

Επιστρέφει στην Αθήνα, στο άδειο παλιό οικογενειακό σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε και από το οποίο η οικογένειά της έχει πλέον μετακομίσει. Μετά από δεκαοχτώ χρόνια το άδειο σπίτι αποκτά μια νέα διάσταση...

Τέσσερα χρόνια μετά το πολυβραβευμένο σκηνοθετικό ντεμπούτο του με την "Πόλη των Παιδιών" ο Γιώργος Γκικαπέππας επιστρέφει με το "Silent" το οποίο βραβεύτηκε από την Διεθνή Ένωση κριτικών (FIPRESCI) στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το τμήμα του Διεθνούς Διαγωνιστικού, όπου συμμετείχε και ανακινεί το αιώνιο θέμα της ελευθερίας της φωνής του καθενός μας.

Είδος: Δράμα, Ελληνικός Κινηματογράφος
Σενάριο: Γιώργος Γκικαπέππας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας
Πρωταγωνιστούν: Κίκα Γεωργίου, Ανέζα Παπαδοπούλου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Όμηρος Πουλάκης, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Μαυρέα, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Μπερικόπουλος
Πρεμιέρα (Ελλάδα): Κυκλοφορεί από την Feelgood και προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναό τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου.
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Γλώσσα: Ελληνικά