Breaking News

Στο «σφυρί» η πανέμορφη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε διαδικασία πώλησης βρίσκεται το πανέμορφο σπίτι της αείμνηστης Ρένας Βλαχοπούλου που κατασκευάστηκε για την αγαπημένη ηθοποιό το 1982.

Τα 450 τ.μ. του βασικού οικήματος όσο και τα 5.700 τ.μ. του οικοπέδου που το περικλείουν φανερώνουν την επιβλητικότητα της εξοχικής κατοικίας. 

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στην Espresso, ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ενδιαφερθεί να αγοράσουν τη βίλα στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στον Ύψο της Κέρκυρας, τρία χρόνια μετά το επίσημο πωλητήριο από τους κληρονόμους της. Ο λόγος είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές, που στην πλειονότητά τους είναι ξένοι, δεν γνωρίζουν τίποτα για το όνομα και την καριέρα της μεγάλης ντίβας.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται σήμερα στα 450.000 ευρώ, που σημαίνει 230.000 ευρώ λιγότερα από τα 680.000 τα οποία ζητούσαν αρχικά οι κληρονόμοι το 2013.


Η βίλα, που αποτελείται από τρία επίπεδα (τα δύο ενώνονται μεταξύ τους με μια ξύλινη εσωτερική σκάλα), διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, καθώς και ξεχωριστό γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο. Διαθέτει επίσης μοναδική θέα προς την παραλία ενώ στον μεγάλο κήπο υπάρχει και ξενώνας 80 τ.μ., με κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο.


Πηγή: Espresso