Breaking News

X-Factor: Αυτές είναι οι ομάδες που πήραν οι κριτές - Έρχεται το Chair challenge. Πότε θα προβληθεί

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη φάση του Bootcamp που προβλήθηκε χθες το βράδυ στον Σκάι, έγινε το μεγάλο "ξεκαθάρισμα" και από τους 150 διαγωνιζόμενους, έμειναν οι 40.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα θα συνεχίσουν με 40 διαγωνιζόμενους οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε 4 ομάδες.

Δείτε την ομάδα που έχει αναλάβει κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής:

Α) Αγόρια 18-24 ετών – Γιώργος Θεοφάνους
Β) Κορίτσια 18-24 ετών – Τάμτα
Γ) Αγόρια και κορίτσια πάνω από 25 ετών – Πέγκυ Ζήνα
Δ) Γκρουπς – Θοδωρής Μαραντίνης

Στη συνέχεια έρχεται η πιο συναρπαστική, αγωνιώδης και απρόβλεπτη διαδικασία του "The X Factor", το περίφημο Chair challenge.

Το πρώτο επεισόδιο του Chair challenge θα προβληθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15.

Το Chair challenge είναι μια εξαιρετικά αγωνιώδης φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα τέσσερα άτομα που θα κάτσουν στις καρέκλες και θα μπουν τελικά στην ομάδα τους.

Στη σκηνή του "The X Factor" υπάρχουν τέσσερις καρέκλες. Ένας ένας από τους διαγωνιζόμενους του κάθε κριτή, θα ανεβαίνει στη σκηνή του show προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι του. Αν ο διαγωνιζόμενος πείσει τον κριτή της ομάδας του ότι αξίζει μια θέση στα live shows τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος!