Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 172 - 173

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 19/5/16 - Επεισόδιο 172: Η Δάφνη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τη Φωτεινή να βρει την κόρη της. Παράλληλα, ζητάει από τον Αντρέα να τη βοηθήσει να βρει τα στοιχεία που καταδεικνύουν τον Αχιλλέα ως εγκέφαλο του κυκλώματος. Η Άντρη καταφέρνει να πάρει από το δωμάτιο της Έλσας ένα μπλουζάκι για να έχει δείγμα από γενετικό υλικό. Ο Αχιλλέας οργίζεται όταν μαθαίνει από την Εύα πως ο λόγος που η Δάφνη πήγε στο μικροβιολογικό εργαστήριο δεν ήταν για τεστ εγκυμοσύνης, αλλά πατρότητας. Ο Πέτρος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που ενέδωσε στους εκβιασμούς της Εύας. Ο Αντρέας ενημερώνει τη Δάφνη για την επερχόμενη συνάντηση των στελεχών της Red Swan και της προτείνει να παρευρεθεί και ο ίδιος καλωδιωμένος για να αποσπάσει τις συνομιλίες τους.

Η Κρίστη επηρεάζεται από τη σχέση της Έλσας με τον Μάνο και παρακαλεί την Άννα να τη βοηθήσει να βρει τον πατέρα της. Ο Άλκης και η Χαρά γιορτάζουν την τελευταία δόση που έχουν να καταβάλουν στους τοκογλύφους και κάνουν όνειρα για το μέλλον τους ενώ η Κάτια μοιράζεται με τον Μάνο και τη Μαρίνα τη χαρά της εγκυμοσύνης της. Η Μάρθα θεωρεί πως η ανησυχία της Φωτεινής για την κόρη της είναι ένα είδος ενόρασης. Από την άλλη ο Πέτρος δικαιολογείται στη Μάρθα για το γεγονός πως έκανε πίσω στη σχέση τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως τον βαραίνει η ευθύνη της Ελπίδας. Η Μάρθα όμως γεμίζει απογοήτευση. Η Μαρίνα αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή της στην Έλσα να γίνει δότης.

Στο μεταξύ η Δάφνη λέει στον Αντρέα πως αν τη βοηθήσει στο θέμα των τοκογλύφων, θα καταθέσει πως ο ίδιος είχε εισχωρήσει στο κύκλωμα σε μυστική αποστολή και θα τον απαλλάξει. Όμως του ξεκαθαρίζει πως όταν όλα τελειώσουν, θα πάρουν διαζύγιο...


Παρασκευή 20/5/16 - Επεισόδιο 173: Ο Μάνος ενθουσιάζεται όταν η Έλσα του προτείνει να κάνουν ένα live στο μαγαζί που εμφανιζόταν και ο ίδιος. Η Άννα πανικοβάλλεται καθώς μαθαίνει από την Εύα πως ήρθε τελικά η μετάθεση της Ντορέτας και πιέζει τη Βασιλική να την αφήσει να δει το μωρό για τελευταία φορά. Ο Αχιλλέας αντιδρά όταν ο Αντρέας του ζητάει να παρευρίσκεται κι ο ίδιος στη συνάντηση των στελεχών της Red Swan καθώς υποπτεύεται τους σκοπούς του. Για να μπερδέψει όμως τον Αντρέα, στέλνει ένα περιδέραιο δώρο για την εγκυμοσύνη της Δάφνης. Την ίδια στιγμή η Δάφνη λέει στη Μάρθα πως θα χρησιμοποιήσει τον Αντρέα για να μπορέσει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα και μετά θα τον καταδώσει κι εκείνον.

Η Άννα δίνει στην Κρίστη το mail του Φάνη ενώ βασανίζεται για την απόφασή της να μην της πει την αλήθεια, πως το μωρό της ζει. Η Ντορέτα λέει στη Βασιλική πως δεν θα τη χρειαστεί άλλο καθώς από εδώ και πέρα το μωρό θα το φροντίζει η Άντρη. Όταν το μαθαίνει η Άννα γεμίζει με ανησυχία. Η Μαρίνα ζητάει από τον γιατρό Ιωάννου τη συμβουλή του για το αν πρέπει να γίνει ή όχι δότης η Έλσα. Παράλληλα η Έλσα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να δεχτεί το μόσχευμά της. Η Ντορέτα ζητάει τη βοήθεια της Άντρη για να εξαφανίσουν το μωρό. Η Δάφνη προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την απόφασή του Πέτρου να χωρίσει με τη Μάρθα  ενώ του εκφράζει την απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά του.

Η Χαρά και ο Άλκης κάνουν την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Από την άλλη ο Τζόνυ ενημερώνει τη Χαρά για τις απειλές της γυναίκας του να έρθει στην Κύπρο με σκοπό να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Κρίστη συμβουλεύει την Έλσα να σταματήσει να πιέζει τον Μάνο για το θέμα της μεταμόσχευσης και να φροντίσει να του χαρίζει όμορφες στιγμές μέχρι το τέλος του. Η Άντρη πηγαίνει το δείγμα της Έλσας για τεστ DNA. Στο μεταξύ ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο πατέρας του δέχτηκε τελικά να είναι κι ο ίδιος παρών στη συνάντηση των στελεχών του κυκλώματος. Όμως η Δάφνη βρίσκει ύποπτη τη στάση του Αχιλλέα...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ