Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 171

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 18/5/16 - Επεισόδιο 171: Μετά την ομολογία του στη Δάφνη για τη σχέση του με το κύκλωμα ο Αντρέας την προτρέπει να τον καταδώσει ή να τραβήξει τη σκανδάλη. Την προειδοποιεί μάλιστα πως ο Αχιλλέας έχει βάλει ανθρώπους να την παρακολουθούν και την παρακαλεί να μη φύγει από το σπίτι τους. Μετά από τον εκβιασμό της Εύας πως θα πει στη Δάφνη ποιος είναι ο πατέρας της, ο Πέτρος αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους. Ο Τζόνυ ζητά τη βοήθεια της Χαράς καθώς εμφανίζεται ο μουσικός και συνεχίζει να τον απειλεί πως αν δεν τον κάνει διάσημο, θα πει στην Κρίστη την αλήθεια για τον γάμο του. Αργότερα η Χαρά συναντά τον μουσικό και του δίνει ένα γερό χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Η Μαρίνα επιστρέφει μαζί με το Μάνο ο οποίος συγκινείται με την υποδοχή της Έλσας. Από την άλλη η Έλσα επιμένει στην απόφασή της να δώσει μόσχευμα στον Μάνο, αλλά εκείνος αρνείται να τη βάλει σε τέτοιο ρίσκο. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του κυκλώματος έρχεται στην Κύπρο και του ζητάει να δώσει άδεια εγκυμοσύνης στη Δάφνη. Ο Μάριος, έχοντας καταλάβει πως η Κάτια είναι έγκυος και πρόκειται να ρίξει το παιδί, τρέχει σαν τρελός να την προλάβει. Τελικά η Κάτια πλημμυρίζει από ευτυχία όταν ο Μάριος την παρακαλεί να κρατήσουν και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους.

Στο μεταξύ η Δάφνη μοιράζεται με τη Μάρθα το δίλημμά της αν πρέπει να καταδώσει ή όχι τον Αντρέα στην Ασφάλεια. Κατόπιν οι δυο τους επισκέπτονται την Ελπίδα και την βλέπουν δεμένη στο κρεβάτι της. Η Μάρθα οργισμένη απειλεί τη διευθύντρια πως αν δεν την ελευθερώσει, θα καλέσει τον Εισαγγελέα ενώ η Δάφνη ακούει συγκινημένη τη Φωτεινή να λέει πως το κοριτσάκι της κινδυνεύει και πρέπει να το βοηθήσει...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ