Breaking News

Δύσκολες ώρες για την Jennifer Aniston - «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές για την Jennifer Aniston καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, Nancy Dow, το βράδυ της Τετάρτης, μετά από μακρά ασθένεια.

"Ο αδερφός μου κι εγώ σας ανακοινώνουμε με μεγάλη θλίψη το θάνατο της μητέρας μας, Nancy Dow" είπε η 47χρονη σταρ του Χόλιγουντ, σε χθεσινή δήλωσή της.

Και πρόσθεσε: "Ήταν 79 ετών και πέρασε ήσυχα τις τελευταίες στιγμές έχοντας δίπλα της την οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας για να θρηνήσουμε την απώλεια μας".

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ηθοποιός δεν διατηρούσε στενή επαφή με τις μητέρα της, η οποία υπήρξε μοντέλο, επειδή ήταν πολύ επικριτική μαζί της, κάτι που η Aniston είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της. Η σχέση τους επιδεινώθηκε το 1999 όταν η Dow δημοσίευσε σε βιβλίο στοιχεία για τη σχέση της με την ηθοποιό.

Μητέρα και κόρη έσπασαν τελικά τη σιωπή τους, μετά το διαζύγιο της Aniston με τον Brad Pitt το 2005. Ωστόσο, η σχέση τους δεν συνήλθε ποτέ από την πικρία του παρελθόντος και είχαν ελάχιστη επαφή μεταξύ τους μέχρι το 2011, όταν η Dow υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στο Λος Άντζελες. Όμως, παρά το "ξεπάγωμα" της σχέσης τους, η Aniston δεν κάλεσε τη μητέρα της, τον Αύγουστο του 2015, στο γάμο της με τον ηθοποιό Justin Theroux.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch Weekly, επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη μητέρα της τα τελευταία πέντε χρόνια, στις 12 Μαΐου για να προλάβει να τη δει για τελευταία φορά.