Breaking News

Η Ελεονώρα Μελέτη στο «The 2Night Show - 12/5/2016»: Ο θυμός της για τη σχέση που χάλασε λόγω παπαράτσι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για όλα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Πέμπτης στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς χάλασε εξαιτίας παπαράτσι φωτογραφιών μια σχέση που την ενδιέφερε παρά πολύ, κάτι που της προκάλεσε μεγάλο θυμό. Χαρακτηριστικά είπε:

"Πέρασα πολύ θυμό. Έκανα μια γνωριμία το 2012 με ένα παιδί το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δεν έλεγα ούτε στους πολύ κολλητούς και κοντινούς μου ανθρώπους ότι υπάρχει αυτή η γνωριμία γιατί φοβόμουν να μη μαθευτεί.

Μας βλέπει ένας άνθρωπος που είχε επαφές με μια σοβαρή οικονομική εφημερίδα και βγάζει την είδηση. Το παίρνουν και τα πιο lifestyle περιοδικά και χωρίς να ενημερωθώ έχουν μπει μέσα στο facebook του παιδιού, έχουν ξεσηκώσει όλες τις προσωπικές του φωτογραφίες και τις έχουν κάνει εξώφυλλο. Καταστροφή... λάκισε εντός 48 ωρών! Μπήκα στη διαδικασία να κάνω αγωγή στο περιοδικό και να ζητήσω με ασφαλιστικά μέτρα να μην ασχοληθεί ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή. Μου πήρε πολύ καιρό για να το ξεπεράσω αυτό. Για δύο χρόνια δεν εμφανιζόμουν πουθενά".

Αναφέρθηκε επίσης στην αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον "Πρωινό Καφέ" και δήλωσε ότι αν δεν καταφέρει να γίνει μητέρα θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Επίσης η παρουσιάστρια με πολύ χιούμορ έφτιαξε το τέλειο ζευγάρι από πρόσωπα της show biz.

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξή της.