Breaking News

Έρχεται τουρκική σειρά στο Mega... (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα σειρά έρχεται στο Megα και θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα περίπου του Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε στο Facebook η εταιρία Victory Entertainment, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς "Kara Sevda" και το πρώτο επεισόδιο που θα είναι διπλό, θα προβληθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ ενώ η σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε βράδυ στις 19:00.

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να γίνει η... διαφορά και να υπάρξει επιτέλους ένα τέλος σε τουρκική σειρά που προβάλλεται στην Ελλάδα, χωρίς να διακοπεί η προβολή στον 1ο κύκλο όπως γίνεται συνήθως.


Υπόθεση: Ο Kemal προέρχεται από μία οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες. Η οικογένεια αυτή έχει εναποθέσει όλες της τις ελπίδες πάνω του αλλά εκείνος δεν πιστεύει σε θαύματα. Κάποια στιγμή όμως γίνεται ένα θαύμα στη ζωή του, ίσως το μεγαλύτερο: Είναι εpωτευμένος! Η Nihal προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια αλλά η ίδια ποτέ δεν ακολούθησε αυτόν τον τρόπο ζωής. Κάποια στιγμή εpωτεύεται κάποιον που δεν ανήκει στον δικό της κόσμο: τον Κemal. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που ζουν σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους, ο Kemal και η Nihal, ζουν μια απίστευτη ιστορία αγάπης. Και όταν υπόσχονται αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλο, η ζωή δεν επιτρέπει αυτή τη σχέση και δυστυχώς το μαθαίνουν και αυτοί με τον πιο επώδυνο τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα...