Breaking News

Γορίλας άρπαξε και έσυρε 4χρovo αγόpι σε ζωολογικό κήπο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπροστά στον κίνδυνο να διατρέξει κίνδυνο η ζωή του παιδιού, υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου του Σινσινάτι των ΗΠΑ, πυροβόλησαν τον 17χρονο γορίλα και τον σκότωσαν.

Το τετράχρονο αγοpάκι, που ήταν σκαρφαλωμένο στα κάγκελα περίφραξης, γλίστρησε από ύψος περίπου 3 μέτρων και έπεσε στο χώρο φιλοξενίας του γορίλα, βάρους 181 κιλών.

Στο σημείο υπήρχαν 3 γορίλες αλλά οι δύο θηλυκοί υπάκουσαν αμέσως και έφυγαν. Όμως ο τρίτος γορίλας παρέμεινε και άρπαξε τον μικρό ενώ άρχισε να τον σέρνει.

Άρχισαν να ακούγονται φωνές από τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου ενώ η μητέρα του 4χρονου, του φώναζε ότι τον αγαπάει και τον προέτρεπε να παραμείνει ήρεμος.


Ο Διευθυντής Thane Maynard δήλωσε ότι έγινε μια δύσκολη αλλά σωστή επιλογή προκειμένου να σωθεί η ζωή του παιδιού καθώς αν έριχναν αναισθητικά ίσως δεν είχαν γρήγορη επίδραση στο γορίλα.

Ωστόσο σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που θανατώνεται ένα ζώο στο ζωολογικό κήπο. "Ήταν μια πολύ θλιβερή ημέρα" είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια του παιδιού κράτησε για 10 λεπτά και στη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Σινσινάτι με σοβαρά τραύματα. Δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναρρώσει.


Πηγή: Daily Mail