Breaking News

«Έλιωσε» το Instagram! Καραβάτου - Κατσούλης αγκαλιά με τον μπέμπη τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε σήμερα και μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά με το νεογέννητο γιο τους και του δίνουν ένα ζεστό φιλί και όπως ήταν επόμενο ακολούθησε πλήθος από ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας η οποία έγραψε:

"Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την "επίθεση" αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού."

Δείτε τη φωτογραφία.

Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να σας δείξω πόσο σας ευγνωμονώ γι αυτή την "επίθεση" αγάπης κι ευχών ! Άλλο να το φαντάζεσαι, άλλο να το εύχεσαι κι άλλο να το βιώνεις! Ελπίζω να είμαι αντάξια όλου αυτού. Κι επειδη είδα στα μυνήματα πόσες μέλλουσες μανούλες επικοινωνήσατε μαζί μου, σας έχω νέα που έμαθα στο #Iaso. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, γιορτάζει τη ζωή και τη μητέρα, προσφέροντας 5 δωρεάν τοκετούς! Μπορείτε να μπείτε στο www.facebook.com/omilosiaso για να δείτε πως!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις