Breaking News

Νεότερα για την περιπέτεια υγείας του Κώστα Κόκλα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολύ καλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Κώστα Κόκλα, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την Κυριακή στην παράσταση "Γαμπροί για πούλημα" στο Ράδιο Σίτυ, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Namaste, αυτό που αποσόβησε τα χειρότερα ήταν οι γρήγορες ενέργειες από τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό.

Το ευτύχημα ήταν ότι βρέθηκε γιατρός ανάμεσα στους θεατές της παράστασης που πρόσφερε στον ηθοποιό τις πρώτες βοήθειες και τον συνόδευσε μέχρι το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Στο νοσοκομείο έφτασε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής και στις 7:15 είχε γίνει ήδη αγγειοπλαστική.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής ο θεράπων γιατρός του ηθοποιού, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη. Συγκεκριμένα είπε "Είναι πολύ σταθερός, βαίνει ομαλά η πορεία του και ευελπιστούμε την Πέμπτη να πάει στο σπίτι του. Ήρθε με εικόνα οξέος εμφράγματος. Είναι πάρα πολύ καλά και ψυχολογικά και κλινικά."

Ο ηθοποιός πρέπει πλέον να αλλάξει τρόπο ζωής. "Ρύθμιση πίεσης, ρύθμιση χοληστερίνης, διακοπή καπνίσματος, άσκηση, περπάτημα" τόνισε ο γιατρός που πρόσθεσε πως θα μπορέσει να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.