Breaking News

Ο Μανωλιός του «Μπρούσκο» αποκαλύπτει: Γι' αυτό το λόγο αποχωρώ από τη σειρά...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αποχώρηση του από το "Μπρούσκο" μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Βουγιούκας, ο γνωστός Μανωλιός της σειράς.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να μη συνεχίσει και την επόμενη χρονιά και ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στο TiVi Σίριαλ το λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Τι αίσθηση σου άφησε;

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και το "Μπρούσκο" κρατήθηκε ψηλά. Ωστόσο, θεωρώ, ότι ο ρόλος του Μανωλιού θα έπρεπε να είχε τελειώσει λίγο διαφορετικά.

Ποιο είναι το φινάλε τού Μανωλιού;

Θα ήθελα ένα πολύ καλύτερο φινάλε για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά η σεναριογράφος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Ο Μανωλιός είναι με την Pippa από τη Σκωτία και εξαφανίζεται ξαφνικά με ένα γράμμα και ένα γάμο που γίνεται στα... πεταχτά.

Στην τελευταία συζήτηση που κάναμε είχες αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν θα συνεχίσεις ή όχι στο «Μπρούσκο».

Τελικά αποχωρώ από το "Μπρούσκο", καθώς υπήρξαν διαφωνίες με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου σε πολλά κρίσιμα και καίρια σημεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ρόλου. Θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσω από τη σειρά και ένιωθα ότι ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου. Από εκεί και πέρα αισθανόμουν την ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα μετά από τρία χρόνια.

Η συνεργασία έληξε «όμορφα και ωραία» ή είχατε κάποια... παρατράγουδα;

Η συνεργασία, όντως, έληξε όμορφα και ωραία. έχουμε άριστες σχέσεις με την παραγωγή. Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι και σ’ αυτή αλλού συμφωνείς και αλλού διαφωνείς.

Υπάρχει ένα «παράθυρο» για επιστροφή του Μανωλιού μέσα στην επόμενη σεζόν...

Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής μου στο "Μπρούσκο". Ο κύκλος μου έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.