Breaking News

Παντρεύει τον γιο του ο Ιβάν Σαββίδης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον γιο του Γιώργο παντρεύει στις αρχές του καλοκαιριού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και ετοιμάζει χλιδάτη δεξίωση με 3.000 καλεσμένους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, το νεαρό ζευγάρι, ο 25χρονος Σαββίδης junior και η 22χρονη αγαπημένη του Γιάνα (Yana Khudyakova), θα παντρευτεί στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, στον Ναό του Αγίου Πνεύματος, στο χωριό Πρόχωμα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στους κήπους του πρώην κυβερνείου της πόλης της Θεσσαλονίκης, στο ανάκτορο που είχε χτιστεί για τη βασιλική οικογένεια, γνωστό ως "Παλατάκι". Οι καλεσμένοι αναμένεται να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, στο Makedonia Palace.


Οι καλεσμένοι στο γαμήλιο γλέντι θα απολαύσουν τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Εspresso, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει προσκαλέσει τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ να τελέσει το μυστήριο στην εκκλησία που έφτιαξε ο ίδιος για να τιμήσει τη μνήμη των γονιών του και των προγόνων του στο Πρόχωμα. Οι αγιογραφίες ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες.