Breaking News

Πρόβατα σε κατάσταση αμόκ! Έφαγαν κάvvαβη και έκαναν επίθεση σε χωριό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε χωριό της Ουαλίας όταν ένα κοπάδι από πρόβατα έφαγε τα απομεινάρια μιας ξεχασμένης κάvvαβηs και εκδήλωσε "ψυχωτική" συμπεριφορά, κάνοντας "επίθεση" στο χωριό. 

Μάλιστα μερικά πρόβατα μπήκαν σε σπίτια και έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα προκαλώντας πανικό στους κατοίκους ενώ προκάλεσαν και ζημιές.

Στην περιοχή υπήρχε ένα παράνομο εργοστάσιο κάvvαβηs από το οποίο έχουν μείνει πλέον μόνο τα ερείπια (φωτογραφία) στην άκρη του δρόμου, όπου και βρήκαν τα πρόβατα την κάvvαβη.


Ο νομάρχης Ioan Richard έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί.

"Υπάρχει ήδη ένα κοπάδι πρόβατα στο χωριό που ενοχλεί και προκαλεί προβλήματα. Μπαίνουν στους κήπους των ανθρώπων ενώ ένα προκάλεσε χάος σε κρεβατοκάμαρα" είπε και εξέφρασε το φόβο του για το ενδεχόμενο να ανακαλύψουν κι άλλα πρόβατα της περιοχής την κάvvαβη στο χωριό Rhydypandy, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Swansea, στη Νότια Ουαλία.

"Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα συμβεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ξέσπασμα από ψυχωτικά πρόβατα να λεηλατούν το χωριό" πρόσθεσε και επισήμανε πως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που καλούνται πλέον να δώσουν τη λύση.


Πηγή: Telegraph