Breaking News

Το εσωτερικό του υπερπολυτελούς αεροσκάφους του Πούτιν (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν. που βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα, έφτασε με το προεδρικό αεροσκάφος που είναι γνωστό για το υπερπολυτελές του εσωτερικό, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το ρωσικό αεροσκάφος κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Voronezh, έχει τέσσερις κινητήρες, και αποτελεί βαριά τροποποιημένη έκδοση του επιβατικού ΙΙ-96. Οι εσωτερικοί χώροι ωστόσο, του «ρωσικού Air Force One», είναι αυτοί που τραβούν περισσότερο την προσοχή, αφού θυμίζει ένα μικρό παλάτι. 

Διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, κουζίνα, άνετο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο μπάνιο και γυμναστήριο. Επιπλέον, τα καθίσματα καλύπτονται από δέρμα υψηλής ποιότητας, ενώ στα χαρακτηριστικά της διακόσμησης προστίθενται οι λεπτομέρειες από χρυσό.

Το αεροσκάφος του Βλάντιμιρ Πούτιν κόστισε 300 εκ. δολάρια και παραδόθηκε στο Κρεμλίνο το 2015.

Μέχρι στιγμής έχουν ναυπηγηθεί 4 αεροπλάνα αυτού του τύπου. Το πρώτο από αυτά χρησιμοποίησε ο Μπόρις Γέλτσιν. Το 2010 ο Νμίτριι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι ήθελε να επεκτείνει το στόλο των προεδρικών αεροπλάνων, αναθέτοντας την κατασκευή δύο ακόμα στο εργοστάσιο Voronezh.

Δείτε φωτογραφίες από το «χρυσό» αεροσκάφος:






Πηγή: altsantiri.gr