Breaking News

X-Factor: Η ομάδα της Πέγκυς Ζήνα στο τρίτο επεισόδιο του Chair Challenge

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι θέσεις για τα live του “The X Factor” λιγοστεύουν. Το καρδιοχτύπι μεγαλώνει...

Ήδη οκτώ τυχεροί έχουν πάρει το εισιτήριο και στο επεισόδιο της Παρασκευής διεκδικούν τέσσερις ακόμη διαγωνιζόμενοι τη δική τους θέση, αυτή τη φορά για την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα.

Το Chair Challenge η πιο ανατρεπτική διαδικασία του "The X Factor" έρχεται την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 21.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι (Αγόρια - Κορίτσια πάνω από 25 ετών), γνωρίζουν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν το δρόμο για τα live. Η αγωνία τους μεγάλη. Οι προσδοκίες τους τεράστιες. Το άγχος τους ακατανίκητο!

Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του "The X Factor" και περιμένουν τους καλύτερους. Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

Την εμφάνισή του θα κάνει και σε αυτό το επεισόδιο ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, που με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα, βοηθώντας στις αποφάσεις της, την Πέγκυ Ζήνα.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, να τους εμψυχώνει και να τους... παρηγορεί.

Η τελική 16άδα θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που καλείται να επιλέξει στο τελευταίο Chair challenge την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 21.30, τα τέσσερα γκρουπ που θα μπουν στα live.