Breaking News

X-Factor: Σήμερα το πρώτο επεισόδιο του Chair Challenge με τη συμμετοχή του Γιώργου Λεβέντη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αγωνία κορυφώνεται στο Χ-Factor καθώς σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του περίφημου Chair Challenge με το οποίο το μουσικό talent show του Σκάι θα αρχίζει να οδηγείται στην τελική ευθεία για τα live.

Η ανακοίνωση στη σελίδα του σόου αναφέρει:

Η πιο ανατρεπτική, συναρπαστική, αγωνιώδης και απρόβλεπτη διαδικασία του "The X Factor" έρχεται την Παρασκευή στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με το περίφημο Chair Challenge! Πρόκειται για τη διαδικασία που θα δώσει τη χρυσή 16άδα για τα live shows.

Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του "The X Factor" και περιμένουν τους καλύτερους! Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του chair challenge όπου θα διαγωνιστούν τα δέκα άτομα που έχει αναλάβει ο κριτής Γιώργος Θεοφάνους και ανήκουν στην κατηγορία «Aγόρια κάτω των 24 ετών».

Την εμφάνισή του θα κάνει σε αυτή τη φάση και ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, που με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό "The X Factor", αφού θα συμβουλεύει κάθε φορά τον κριτή του οποίου θα διαγωνίζεται η ομάδα του.

Θα ακολουθήσουν τρία ακόμη επεισόδια chair challenge με τους διαγωνιζόμενους των τριών άλλων κριτών. Στο δεύτερο επεισόδιο την ερχόμενη Δευτέρα θα διαγωνιστεί η ομάδα της Τάμτα και θα ακολουθήσουν της Πέγκυς Ζήνα και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Λάβετε θέσεις! Η μάχη συνεχίζεται! Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.