Breaking News

«Χωρίς Εσένα»: H Μαρία Γεωργιάδου μίλησε για το ανατρεπτικό τέλος της σειράς

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η σεναριογράφος του "Χωρίς Εσένα" Μαρία Γεωργιάδου, που εδώ και λίγο καιρό κρατά ένα ρόλο - κλειδί, αυτόν της Φοίβης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσα συμβαίνουν στη σειρά, στην απόφαση να μη συνεχιστεί για την επόμενη σεζόν αλλά και στο ανατρεπτικό φινάλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV24.

Ενώ υπήρχε θετικό κλίμα για τη συνέχιση του «Χωρίς εσένα», τελικά δεν θα συμβεί.

«Η αλήθεια είναι αυτή και η σειρά, μετά από απόφαση του καναλιού, θα σταματήσει φέτος. Αυτή την απόφαση, όπως και καθετί στη ζωή, την παίρνω σαν κάτι θετικό, με την έννοια ότι η σειρά έκανε έναν ωραίο κύκλο και αγαπήθηκε. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως, μπορούσε να προχωρήσει».

Η Φοίβη είναι μια μυστηριώδης γυναίκα η οποία ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά της.

«Η Φοίβη ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά της γιατί έχει ένα σκοπό που αποκαλύπτεται σταδιακά όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της για τον Δημήτρη. Αφού τον γνωρίσει, βλέπει σ’ αυτόν μια ποιότητα που την κάνει να τον αγαπήσει περισσότερο και από αδερφή. Μέσα από αυτή τη συναισθηματική συνθήκη, αλλάζει η διάθεσή της απέναντι στον Δημήτρη και την οικογένειά του».

Δηλαδή θα «παγώσει» το σχέδιο εκδίκησης;

«Δεν πρόκειται για σχέδιο εκδίκησης αλλά με ένα στόχο που ξεπερνά το απλό: "Έρχομαι γιατί μου το ζήτησες και θέλω να σε συναντήσω". Η ίδια μαθαίνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και βλέποντας τη γενναιοδωρία του απέναντί της... λυγίζει! Όποια απόφαση είχε πάρει για να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, υποχωρεί μπροστά στην αγάπη που νιώθει γι’ αυτό τον άνθρωπο».

Η Φοίβη θα αλλάξει στάση απέναντι στην Κάτια;

«Όταν η υγεία του Δημήτρη οδηγηθεί σε άσχημα μονοπάτια, τότε η κατάστασή του θα αλλάξει τα συναισθήματά όλων και θα καταλύσει τα μίση και τις έχθρες που μέχρι τότε κυριαρχούν».

Πώς είναι το συνολικό φινάλε της σειράς;

«Το τέλος είναι γλυκόπικρο όπως και η ζωή!».