Breaking News

Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου: Συγκλονίζει μαρτυρία στο «Τούνελ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δράστη.

Σήμερα ή τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να «δέσουν» την υπόθεση με αποδείξεις, δημοσιεύει το anikolouli.gr, της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι πληροφορίες του «Τούνελ» λένε πως η αναπαράσταση στο υπόγειο του τρόμου οδηγεί τους αστυνομικούς στον «Δράκο του Αμαρουσίου». Ο ίδιος φέρεται να φάσκει και να αντιφάσκει. Λέει ότι επιτέθηκε στη γυναίκα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και αυτή προσπάθησε να διαφύγει προς την έξοδο του γκαράζ, την άρπαξε και την έσυρε προς το τρίτο επίπεδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης Ελευθερίας στον τοίχο του πρώτου γκαράζ, αλλά πουθενά δεν βρίσκονται μέχρι τώρα τα δικά του. Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις από τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποιούν.

Μαρτυρία στο «Τούνελ»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες, να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: "Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας".

"Το αμάξι βρέθηκε στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ. Δεν είναι λογικό να συνεχίζονταν οι έρευνες στον ακριβώς από κάτω σκοτεινό όροφο, που είναι μαγνήτης για δολοφονική επίθεση; Κανονικά θα έπρεπε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το σουπερμάρκετ. Η υπάλληλος που βρήκε το πτώμα έχει πάθει σοκ, επειδή κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους" αναφέρει, μεταξύ άλλων, μαρτυρία στην εκπομπή της Παρασκευής.

Δείτε το βίντεο.