Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 194 - 195

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 20/6/16 - Επεισόδιο 194: Η εμφάνιση της Έλσας καθησυχάζει τον Μάνο. Ο Μάριος πηγαίνει να αποχαιρετήσει τη Δάφνη, καθώς φεύγει με την Κάτια για το εξωτερικό, και χαίρεται όταν μαθαίνει για την εξάρθρωση του κυκλώματος και ότι βρέθηκε η μητέρα της. Παράλληλα την προτρέπει να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον Αντρέα. Η Εύα λέει στον Χάρη να προσέχει και να μην επηρεαστεί από τη Δάφνη, γιατί θέλει να τη διαβάλλει.

Η Δάφνη ενημερώνει την Κρίστη και τον Άλκη για την άκαρπη έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι της Ντορέτας. Από την άλλη η Κρίστη μαθαίνει από το εργαστήριο πως η εξέταση για το τεστ DNA είχε γίνει ένα μήνα πριν και τα βάζει με την Άννα για την απόκρυψη της αλήθειας σχετικά με το μωρό της. Ο Πέτρος δέχεται επίθεση και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να κρύψει την απελπισία της για τη συμφωνία που έκανε με τον Κυριάκο όταν βλέπει το Μάνο να κάνει όνειρα για το μέλλον τους.

Ο Άλκης πιέζεται από το Διαμαντίδη να μη βάλει ακόμα μπροστά το διαζύγιό τους με τη Χαρά, καθώς φοβάται ότι θα κλονιστεί περισσότερο η υγεία της. Η Ντορέτα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κύπρο με το πλαστό διαβατήριο που πήρε από τον Μάνθο. Ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου πανικοβάλει την Εύα που απειλεί τη Δάφνη πως αν ο Πέτρος πεθάνει, θα έχει το κρίμα στο λαιμό της. Οι δυο γυναίκες καυγαδίζουν άσχημα και ανταλλάσσουν βαριά λόγια. Στο μεταξύ ο Μάνος ανακαλύπτει τυχαία πως το μόσχευμα που δέχτηκε είναι της Έλσας. Στη συνέχεια μπαίνει στο δωμάτιο της Έλσας, όπου βρίσκεται και η Μαρίνα, και τις αφήνει άναυδες...


Τρίτη 21/6/16 - Επεισόδιο 195: Η Δάφνη φοβάται την πιθανότητα να έχει μπει και ο Αντρέας στο στόχαστρο του Βίκτωρα. Από την άλλη μαθαίνει από τη Μάρθα πως η διευθύντρια του Ιδρύματος παραιτήθηκε και σκέφτεται να πάρει κοντά της την Έλενα για να είναι ασφαλής. Η Κρίστη ζητά από τον Άλκη να βάλει ντετέκτιβ για να βρουν το μωρό τους ενώ ο Χάρης σπεύδει στο νοσοκομείο μόλις μαθαίνει για τον τραυματισμό του πατέρα του. Ο Αντρέας γεμίζει ελπίδες για τη σχέση του με τη Δάφνη καθώς όταν της λέει να φέρει τη μητέρα της στο σπίτι του και να πάει εκείνος σε ξενοδοχείο, η Δάφνη δε δέχεται και του ζητάει να μείνουν και οι τρεις μαζί.

Η Κρίστη απογοητευμένη τόσο από την Άννα όσο και από τον Άλκη, καταφεύγει για παρηγοριά στο σπίτι του Τζόνι ο οποίος της υπόσχεται πως θα τη στηρίζει. Ο Μάνος μεταφέρεται στο δωμάτιό του σε άσχημη κατάσταση και ο Χρήστος ενημερώνει τη Μαρίνα πως από την ένταση που ένιωσε υπάρχει κίνδυνος ο οργανισμός του να αποβάλλει το μόσχευμα. Ο Χάρης ζητά από τη Δάφνη να του πει όλη την αλήθεια για την οικογένειά τους. Ο Πέτρος ανάμεσά στα παραμιλητά του λέει πως αγαπάει τη Έλενα. Όμως τον ακούει η Εύα και εξοργίζεται.

Ο Άλκης δίνει στον ντετέκτιβ όλα τα στοιχεία για την Ντορέτα και το μωρό ενώ φρικάρει όταν η Κρίστη του λέει πως είναι στο σπίτι του Τζόνι. Ο Βίκτωρας είναι έξαλλος που δεν σκοτώθηκε ο Πέτρος και ζητά από τους άντρες του τον θάνατό του ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ η  Κρίστη αποκοιμιέται στο σπίτι του Τζόνι, αλλά αναστατώνεται από έναν εφιάλτη που βλέπει... ότι ένας άντρας με στολή νοσοκόμου, παριστάνει τον αντικαταστάτη της νοσοκόμας του Πέτρου...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ