Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 199 - 200

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/6/16 - Επεισόδιο 199: Η Μαρίνα αποφασίζει να περάσει την τελευταία μέρα με τον Μάνο πριν επιστρέψει στον Κυριάκο. Η Εύα τα βάζει με τη Μάρθα για το κακό που της έκανε τη στιγμή που η Δάφνη ενημερώνεται πως δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις που να ενοχοποιούν την Εύα για τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα. Ο Άλκης και η Άννα καυγαδίζουν με τον έναν να επιρρίπτει ευθύνες στον άλλον για ότι συνέβη με το μωρό. Από την άλλη η Ντορέτα είναι στο μοναστήρι και δείχνει αποφασισμένη να οδηγήσει το μωρό στο θάνατο αν δεν μπορέσει να το έχει μόνο εκείνη.

Η Χαρά οδηγεί την Κρίστη σε κάποιο απομονωμένο μέρος και την απειλεί με το όπλο της αγνοώντας ότι ο πατέρας της την παρακολουθεί. Τελικά η φωνή του Διαμαντίδη τη σταματάει κι έτσι τελευταία στιγμή η Κρίστη καταφέρνει να διαφύγει. Η Μάρθα ξεναγεί την Ελπίδα στο σπίτι τους. Παράλληλα η Εύα κατευθύνεται προς το δωμάτιο της Ελπίδας κι έκπληκτη μαθαίνει πως γύρισε στο σπίτι της. Όταν βλέπει και το δωμάτιο της Έλενας να φρουρείται, οργίζεται και αποφασίζει να εκδικηθεί τη Μάρθα. Η Κρίστη τηλεφωνεί τον Άλκη για την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας της Χαράς.

Ο Αντρέας λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του πως έξω από τη Δίωξη τον περιμένει ένα αυτοκίνητο ενώ αποφεύγει να πει στη Δάφνη πού πηγαίνει. Τελικά οδηγείται με καλυμμένα τα μάτια στον φάρο, που μένει ο Βίκτωρας κι έκπληκτος τον ακούει να του λέει πως ή θα σκοτώσει τον Σερέτη ή θα μπει φυλακή για τον φόνο του σκοπευτή. Ο Σερέτης προτείνει στον Πέτρο μόλις βγει από το νοσοκομείο, για την ασφάλειά του, να μπει ή σε κατ οίκον περιορισμό ή στην απομόνωση στη φυλακή μακριά από όλους τους άλλους κρατούμενους. Ο Πέτρος επιλέγει να μπει στην απομόνωση. Στο μεταξύ ο Άλκης υπόσχεται στην Κρίστη πως θα είναι μαζί, τόσο στην αναζήτηση του παιδιού τους, όσο και στην υπόλοιπη ζωή τους…


Τρίτη 28/6/16 - Επεισόδιο 200: Η Κρίστη οργίζεται καθώς βλέπει στην κατάθεση που έδωσε η Άννα στον ντετέκτιβ, την ανάμειξη της Άντρης στην υπόθεση του μωρού. Η Ντορέτα ενθουσιάζεται όταν η ηγουμένη της λέει πως κάποιες καλόγριες θα φύγουν με πλοίο για τη Βαρκελώνη, όπου θα φιλοξενηθούν σε αδερφό μοναστήρι και της προτείνει αν θέλει να φύγει κι εκείνη μαζί τους με το μωρό. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου και ξαφνιάζεται μπροστά στην επιμονή του να μάθει τι της ζήτησε ο Κυριάκος για να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταμόσχευση.  Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα πως έχει τρεις μέρες διορία για να βγάλει τον Σερέτη από τη μέση. Στη συνέχεια ο Βίκτωρας αλλάζει την απόφασή του και του λέει ότι έχει μόνο δύο μέρες διορία.

Ο Κυριάκος υπόσχεται στην Κρίστη να πάει στην Άντρη και να προσπαθήσει να μάθει τι απέγινε το μωρό. Παράλληλα στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα ότι την περιμένει στο σπίτι τους. Ο Άλκης αποφασίζει να διακόψει την περιοδεία του και να επικεντρωθεί στην ανεύρεση του μωρού, αλλά κάμπτεται όταν ένας συνεργάτης του λέει πως αυτή η περιπέτεια θα του κάνει καλό στην πολιτική του καριέρα. Ο Τζόνυ ενημερώνει την Κρίστη πως το CD της είναι sold out σε όλα τα σημεία πώλησης, αλλά η Κρίστη δεν χαίρεται καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί της.

Η Δάφνη λέει στην Έλενα πως θα την πάρει σπίτι της, χωρίς ακόμα να της αποκαλύψει πως είναι η κόρη της. Η μετεγχειρητική πορεία του Μάνου πάει πολύ καλά, γεμίζοντάς τον αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Κυριάκος φτάνει στην Πάφο και η Άντρη αναγκάζεται να ομολογήσει πως βοήθησε αρχικά τη Ντορέτα, αλλά τώρα πια έχει χάσει κι η ίδια τα ίχνη της. Στο μεταξύ μία μοναχή βγαίνει για ψώνια και βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού τη φωτογραφία του μωρού που έχει η Ντορέτα...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ