Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 202 - 203

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 30/6/16 - Επεισόδιο 202: Η Έλσα μαθαίνει από τη Μαρίνα για τον χωρισμό της με τον Μάνο και προσπαθεί να τη μεταπείσει σχετικά με τη συμφωνία της με τον Κυριάκο. Η Άννα παρακαλεί την Κρίστη να συνέλθει αλλά εκείνη αντιδράει και τη διώχνει. Ο Άλκης μαθαίνει για τη συνέντευξη της Κρίστης και ακυρώνει τη συνάντησή του με τα μέλη της Νεολαίας του Κόμματος για να βρεθεί κοντά της. Ο Κυριάκος υποδέχεται τη Μαρίνα με poμαντική διάθεση, αλλά εκείνη του ζητάει χρόνο για να προσαρμοστεί.

Η Μάρθα δέχεται ένα τηλεφώνημα πως ο Πέτρος επανήλθε μετά από ανακοπή και αποφασίζει να αφήσει για λίγο μόνη της την Ελπίδα, χωρίς φυσικά να υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό βρίσκεται η Εύα, η οποία παραμονεύει έξω από το σπίτι της. Όταν φεύγει η Μάρθα, η Εύα οδηγεί βίαια την Ελπίδα έξω από το σπίτι. Η Δάφνη κι ο Αντρέας βάζουν μπροστά το σχέδιό τους να σκοτώσουν τον Σερέτη, σύμφωνα με την απαίτηση του Βίκτωρα. Έτσι όταν ο Σερέτης φτάνει στο στο ραντεβού του με τη Δάφνη, σωριάζεται στο έδαφος καθώς εκείνη τον πυροβολεί. Στη συνέχεια ο Βίκτωρας διαβάζει με ικανοποίηση το μήνυμα του Αντρέα ότι ο Σερέτης πέθανε.

Ο Μάνος πηγαίνει και απειλεί τον Κυριάκο με ένα μαχαίρι, αλλά παρεμβαίνει η Μαρίνα και τον διώχνει με άσχημο τρόπο. Η καλόγρια παρακούει τη θέση της ηγουμένης και τηλεφωνεί μόνη της στην υπηρεσία amber alert, λέγοντας πού βρίσκεται η Ντορέτα. Κατόπιν η Δάφνη ενημερώνεται πως η Ντορέτα βρίσκεται στο μοναστήρι και κατευθύνεται προς τα εκεί. Στο μεταξύ η Μάρθα φτάνει στο νοσοκομείο και βλέποντας τον Πέτρο αντιλαμβάνεται πως κάποιος την κορόιδεψε. Την ίδια στιγμή η Εύα οδηγεί την Ελπίδα σε ερημική τοποθεσία με το αυτοκίνητό της...


Παρασκευή 1/7/16 - Επεισόδιο 203: Ο Κυριάκος ικανοποιείται από τη στάση της Μαρίνας και την προτρέπει να πείσει το Μάνο να γυρίσει στην Ελλάδα για να ησυχάσουν. Από την άλλη ο Μάνος γυρίζει στο σπίτι καταρρακωμένος και λέει στην Έλσα πως είναι πλέον σίγουρος πως η Μαρίνα αντάλλαξε τη ζωή της, προκειμένου ο ίδιος να είναι ζωντανός. Παράλληλα ο Χρήστος φαίνεται προβληματισμένος από τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του Μάνου ενώ η μικροβιολόγος του λέει πως αν το μόσχευμα που δόθηκε στον Μάνο ήταν μολυσμένο, θα το απορρίψει ο οργανισμός του.

Η παιδική αφέλεια της Ελπίδας κομπλάρει την Εύα και αντί να τη σκοτώσει, την αφήνει στη μέση της ερημιάς, μόνη της. Όμως τη βλέπει μία γυναίκα και η περιπέτειά της λήγει όταν ένας αστυνομικός την παραδίδει στη Μάρθα η οποία αρχίζει και φοβάται για την ασφάλειά τους, μαθαίνοντας ότι για όλο αυτό ευθύνεται η Εύα. Η Δάφνη, ο Αντρέας και η Κρίστη με την υπόλοιπη ομάδα της Δίωξης φτάνουν στο μοναστήρι, αλλά για άλλη μία φορά η Ντορέτα καταφέρνει να διαφύγει, καταλήγει σε ένα μοτέλ και τηλεφωνεί στη γυναικολόγο.

Η γυναικολόγος βγαίνει από το σπίτι της με προορισμό το ιατρείο της, χωρίς να αντιληφθεί τον Τζόνυ που την ακολουθεί με τη μηχανή του. Όταν ακούει τη γυναικολόγο να δίνει συμβουλές από το τηλέφωνο για κάποιο μωρό, υποπτεύεται πως μιλάει με τη Ντορέτα. Στο μεταξύ ο Βίκτωρας συστήνει στον Αντρέα τον Γιώργο Σολωμού, τον άντρα που θα πάρει τη θέση του Σερέτη στο Υπουργείο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη βρίσκεται σε ένα χώρο και καταγράφει όλη τη συνομιλία…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ