Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 196

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 22/6/16 - Επεισόδιο 196: Η Μαρίνα νοιώθει οργή και λύπη για την Εύα μετά από όσα της λέει η Μάρθα για το παρελθόν της αδελφής της. Η Χαρά καταφέρνει να αρπάξει υπνωτικά χάπια από το γραφείο των γιατρών. Η Κρίστη συγκινείται από την ολόψυχη συμπαράσταση του Τζόνυ τη στιγμή που η Ντορέτα ετοιμάζεται να πετάξει μεταμφιεσμένη για Κύπρο. Η Μάρθα λέει στον Μάνο πως θα έπρεπε να ευχαριστεί τη Μαρίνα, την Έλσα και τον Χρήστο που του έσωσαν τη ζωή και όχι να είναι οργισμένος μαζί τους που δεν τον άκουσαν.

Ο Πέτρος ετοιμάζεται για χειρουργείο αλλά έχει ανάγκη από αίμα που ανήκει σε σπάνια ομάδα. Η Δάφνη το μαθαίνει και επειδή έχει την ίδια ομάδα αίματος, σπεύδει αμέσως μαζί με το Χάρη προς το νοσοκομείο. Όταν φτάνουν η Δάφνη ετοιμάζεται να δώσει αίμα για τον πατέρα της αλλά ο Χάρης αντιμετωπίζει με απίστευτη ψυχρότητα και το ίδιο το συμβάν και την Εύα. Στο νοσοκομείο τρέχει πανικόβλητη και η Μάρθα για να βρίσκεται κοντά στο Πέτρο που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ντορέτα οργίζεται με το Θεόφιλο που της προτείνει να ξεφορτωθούν το μωρό, πριν βρεθούν άσχημα μπλεγμένοι. Του λέει μάλιστα πως τον εγκαταλείπει για πάντα, απειλώντας τον πως αν την καταδώσει στην Αστυνομία, θα τον εκδικηθεί.

Ο γιατρός ανακοινώνει σε όλους πως ο Πέτρος διέφυγε τον κίνδυνο, χάρη στη Δάφνη. Η Έλσα σοκάρεται καθώς η Μαρίνα της λέει πως αν δεν τηρήσει τη συμφωνία της, ο Κυριάκος θα σκοτώσει τον Μάνο, όπως προσπάθησε να κάνει και στο παρελθόν. Τελικά η Έλσα φαίνεται να συμβιβάζεται με τη λύση να μείνει για λίγο καιρό μαζί του. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Πέτρος συγκινείται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη του έσωσε τη ζωή... η νοσοκόμα βρίσκει τη Χαρά αναίσθητη στο κρεβάτι της...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ