Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 201

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 29/6/16 - Επεισόδιο 201: Τη στιγμή που η Μαρίνα γράφει ένα γράμμα στον Μάνο για να του πει πως δε θέλει να είναι πια μαζί, ο Κυριάκος λέει στην Άντρη πως δεν θέλει να είναι πλέον μάνα του και φεύγει εξοργισμένος με αποτέλεσμα η Άντρη να πάθει καρδιακό επεισόδιο. Ο Αντρέας αποκαλύπτει τελικά στη Δάφνη τον εκβιασμό που του κάνει ο Βίκτωρας. Η Δάφνη σοκάρεται αλλά υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να βρούνε μία λύση. Η Μαρίνα αφήνει το αποχαιρετιστήριο γράμμα στο Μάνο και το δαχτυλίδι στο τραπέζι αλλά τη βλέπει ο Μάνος και της ζητά εξηγήσεις. Όταν του λέει πως κάτι έχει σπάσει μέσα της εδώ και καιρό, ο Μάνος δείχνει δύσπιστος καθώς αισθάνεται πως κάτι του κρύβει.

Ο Κυριάκος μαθαίνει πως η μητέρα του βρίσκεται στην εντατική και αντιμετωπίζει το γεγονός με ψυχρότητα. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει τη μοίρα σε σχέση με το μωρό της. Όταν έρχεται η ώρα της συνέντευξης απαξιώνει τη δουλειά της, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της, προκαλώντας την έκπληξη του παραγωγού και του Τζόνυ, αλλά και τη λύπη της Άννας.

Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα το σχέδιό της για τον εκβιασμό του Βίκτωρα, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα. Αργότερα η Δάφνη βγαίνει ικανοποιημένη από το γραφείο του Σερέτη, ενώ ο Αντρέας την περιμένει με κομμένη την ανάσα. Στο μεταξύ η καλόγρια γυρίζει στο μοναστήρι και κοιτάζει τη Ντορέτα καχύποπτα. Κατόπιν ενημερώνει την ηγουμένη για το amber alert και προτείνει να τηλεφωνήσουν στην υπηρεσία για να δώσουν το στίγμα της Ντορέτας. Η Ντορέτα που κρυφακούει, κυριεύεται από πανικό…



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ