Breaking News

Αθηνά Ωνάση: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου - Πόσα χρήματα διεκδικεί ο Αλβάρο; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε ότι η Αθηνά Ωνάση αφαίρεσε από το όνομά της, στο σάιτ της, το επίθετο του Αλβάρο. Ο δρόμος του διαζυγίου από τι φαίνεται είναι πλέον μονόδρομος για το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Real Life", η χρυσή κληρονόμος θέλει να αφήσει στο παρελθόν τη σχέση της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έτσι κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και την περασμένη Πέμπτη υπήρξε η πρώτη συνάντησή της με τον Αλβάρο, παρουσία των δικηγόρων τους. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από πλευράς της Αθηνάς και αφορούν τα κοινά περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού.

Μετά από αυτή την κίνηση της Αθηνάς, πάγωσαν οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρούσαν ενώ απαγορεύτηκε από το δικαστήριο η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της ακίνητης περιουσίας, μέχρι να αποφασιστεί η κατανομή της περιουσίας.

Η ίδια θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και να δώσει στον Αλβάρο ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου ωστόσο ο Βραζιλιάνος φέρεται να διεκδικεί περισσότερα.

Δείτε το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή "Με το Καλημέρα" του Epsilon.