Breaking News

Άγριο ξύλο στην Κωνσταντινούπολη: Ισλαμιστές επιτέθηκαν σε εκδήλωση για τους Radiohead (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ομάδα 20 περίπου εξοργισμένων ισλαμιστών όρμησε σε δισκοπωλείο της Κωνσταντινούπολης στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί των Radiohead, που διασκέδαζαν, πίνοντας μπύρες, με το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος "A Moon Shaped Pool".

Όπως δημοσιεύει το RT, οι επιτιθέμενοι διαφωνούσαν που ακουγόταν μουσική και γινόταν κατανάλωση αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού. Μάλιστα φέρονται να απείλησαν ότι θα κάψουν το δισκοπωλείο μαζί με όλους τους ανθρώπους που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα.


Ο ιδιοκτήτης λέει χαρακτηριστικά: "Ήταν αποφασισμένοι να μας σκοτώσουν. Ξυλοκοπηθήκαμε από περισσότερους από 20 άνδρες με λοστούς στα χέρια τους. Έσπασαν μπουκάλια μπύρας στα κεφάλια μας".

Η βάρβαρη επίθεση συνεχίστηκε και έξω από το κατάστημα ενώ μια εικόνα ενός τραυματισμένου άντρα, ανέβηκε στο Twitter. Ωστόσο σοβαροί τραυματισμοί δεν αναφέρθηκαν.


Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, ακολούθησαν επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ εκατοντάδων διαδηλωτών και αστυνομίας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για όσα συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ και απωθήθηκαν από την αστυνομία που έκανε χρήση χημικών.