Breaking News

Απίστευτη παρέμβαση Κοντομηνά στο «Happy Day»: «Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα... λέτε βλακείες...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια απίστευτη στιγμή εκτυλίχτηκε στον αέρα του "Happy Day" που πάγωσε τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Alpha. Ο πρόεδρος του καναλιού, Δημήτρης Κοντομηνάς εκνευρίστηκε και παρενέβη τηλεφωνικά για όσα ακούστηκαν σχετικά με την ένταξη των Φούρνων στο "Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας".

Η συζήτηση για το θέμα προκάλεσε αρχικά μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα με τον πρώτο να σηκώνεται και να φεύγει από τον αέρα της εκπομπής.

Να σημειωθεί ότι - όπως αναφέρει το ikariamag.gr - με το «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας», ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των κατοίκων των Φούρνων Κορσεών, προσφέροντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του και πιο συγκεκριμένα, την πλήρη και δωρεάν νοσηλεία στο «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών» και στο «Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης», όλων των παιδιών και εφήβων του νησιού που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών και τη δωρεάν παροχή τοκετού στο Μαιευτήριο «ΓΑΙΑ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε όλες τις επιτόκους του νησιού.

Δείτε το απόσπασμα με την αντιπαράθεση Βερύκιου - Παπανώτα.



Μετά τον καυγά βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος ενοχλήθηκε καθώς θεώρησε ότι μίλησαν άσχημα για την ιδιωτική πρωτοβουλία που καλύπτει τα κενά του κράτους.

"Ντράπηκα  όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου" τόνισε ο κ. Κοντομηνάς ο οποίος είπε με έντονο ύφος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή "Μη μιλάς, άσε με να τελειώσω", όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να παρέμβει.

Στη συνέχεια τους κάλεσε να ζητήσουν συγνώμη για όσα ακούστηκαν ενώ απευθυνόμενος και πάλι στη Σταματίνα, η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα σχόλια που ακούστηκαν, είπε: "Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα με εσάς..."

"Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες... Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα" πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Alpha, πριν αποχωρήσει από την τηλεφωνική επικοινωνία.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή.