Breaking News

Daddy Cool: Δύο νέοι ηθοποιοί - έκπληξη ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή του Μάξιμου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπορεί η σειρά να ξεκίνησε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Πέμπτη βράδυ.

Οι περιπέτειες του πιο κουλ μπαμπά της ελληνικής τηλεόρασης έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού ενώ συναρπαστικό αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου.

Δύο άντρες μπαίνουν στη γυναικοκρατούμενη ζωή του Μάξιμου και φέρνουν μαζί τους ανατροπές. Παράλληλα ανοίγουν νέες ιστορίες που θα μας αφήσουν με μεγάλη αγωνία περιμένοντας τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα (αριστερά) που θα τον δούμε στο ρόλο του Στέφανου και το Νίκο Πουρσανίδη (δεξιά) ο οποίος θα ενσαρκώσει το Θαλή.


Ο Στέφανος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου που βρίσκεται δίπλα στο Mama's και πρόκειται να συνδεθεί με τη Στέλλα. Η τελευταία απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Μάξιμου, φεύγει από το μαγαζί του και πηγαίνει να δουλέψει για τον Στέφανο. Ο γοητευτικός και τρυφερός βιβλιοπώλης θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της Στέλλας, προτρέποντάς την να παρατήσει το Μάξιμο και να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του.

Ο Θαλής είναι ένας νέος δικηγόρος που κατάγεται απο μεγαλοαστική οικογένεια δικηγόρων ενώ σπούδαζε στην Αμερική μαζί με τη Νίνα με την οποία παλιότερα ήταν εpωτευμένος. Η Νίνα, που τώρα θέλει να πάρει την επιμέλεια του Κωστή από τον Μάξιμο, ζητά τη βοήθειά του. Ο Θαλής γνωρίζει ως δικηγόρος το Μάξιμο αλλά στην πορεία "φουντώνει" ξανά το πάθos του για τη Νίνα και την κάνει να τον εpωτευτεί και να τον παντρευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MYtv, στον επόμενο κύκλο αναμένεται να μπουν κι άλλα πρόσωπα στη σειρά. Ένα από αυτά είναι η μητέρα του Μάξιμου.