Breaking News

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Έφυγε" σε ηλικία 87 ετών ο ηθοποιός Bud Spencer που έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε ταινίες "σπαγγέτι γουέστερν".

Σύμφωνα με το BBC, η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από το γιο του Giuseppe Pedersoli, ο οποίος δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων: "Απεβίωσε ειρηνικά τη Δευτέρα στη Ρώμη χωρίς να υποφέρει από πόνο. Είχε όλη την οικογένειά δίπλα του και τα τελευταία του λόγια ήταν «ευχαριστώ»".


Ο Bud Spencer γεννήθηκε στη Νάπολη το 1929, αλλά αργότερα μετακόμισε στη Ρώμη, όπου έγινε ένας πολλά υποσχόμενος κολυμβητής. Το 1950, ήταν ο πρώτος Ιταλός που κολύμπησε τα 100 μέτρα σε λιγότερο από ένα λεπτό. 

Αργότερα εγκατέλειψε την αθλητική του καριέρα και ξεκίνησε να παίζει σε γουέστερν και κωμωδίες, αποτελώντας συχνά δίδυμο με τον Terence Hill. Έπαιξε σε περισσότερες από 20 ταινίες, από τη δεκαετία του 1950 έως τη δεκαετία του 1980.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Carlo Pedersoli. Ο ηθοποιός είπε ότι επέλεξε το όνομα Bud Spencer από την αγαπημένη του μπύρα Bud(weiser) και ως φόρο τιμής στον Αμερικανό ηθοποιό Spencer Tracy ο οποίος απεβίωσε το 1967.