Breaking News

«Έφυγε» η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών η γλυκιά ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Tatiana Live" ένα θρίλερ εξελίχτηκε από την περασμένη Δευτέρα. Δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε στις αρχές της εβδομάδας στο τηλέφωνο την ηθοποιό και η γυναίκα που απάντησε ισχυρίστηκε πως είναι η ίδια και είναι καλά στην υγεία της.

Ωστόσο ο πατέρας της, Νίκος Αποστόλου, δήλωσε στο protothema.gr: "Για μένα δεν πέθανε. Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε. Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν". Σύμφωνα με τον πατέρα της, η ηθοποιός πέθανε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής "Tatiana Live" επικοινώνησε με τον ιερέα που τέλεσε την κηδεία και ο ιερέας επιβεβαίωσε τον θάνατό της.

Δείτε στο βίντεο ένα επεισόδιο από τη σειρά "Πες το ψέματα" (2000-2001, Mega), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Σταμάτη Γαρδέλη.