Breaking News

Εξελίξεις στην υπόθεση Πολύζου: Κατατέθηκε μήνυση από την οικογένεια του βιολογικού του πατέρα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Η οικογένεια του βιολογικού του πατέρα, Γιώργου Πολύζου κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου συνηγόρου της κ. Θανάση Τέλιου, μήνυση κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Κατηγορεί τους διοικούντες για δόλια καταστροφή δημοσίων εγγράφων και παράβαση καθήκοντος δημοσίων υπαλλήλων.

Μετά από έρευνα της οικογένειας στο Νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε πως ο φάκελος με το ιστορικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου το 1997 σε ηλικία 42 χρόνων, δεν ήταν επαρκής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Την ημέρα εκείνη ο πατέρας του 9χρονου τότε Κωστή, ένιωσε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα. Διαγνώστηκε καρδιακό σοκ και μεταφέρθηκε έχοντας χαμηλή πίεση στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Εκεί έπαθε ανακοπή και πέθανε. Δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ούτε είχε κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα.

Στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου. Στον φάκελο του , βρέθηκαν δυο διαφορετικά ιατρικά έγγραφα. Στο ένα αναγράφεται ανακοπή καρδιάς, στο άλλο υπάρχει διαφορετική εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση στο anikolouli.gr