Breaking News

Έρχεται «Το μήλο»: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για την ξεκαρδιστική παράσταση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου για την ξεκαρδιστική κωμωδία "Το μήλο" στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Κώστα Βουτσά.

Στην παράσταση, που είχε παρουσιαστεί με μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία το 2011-12 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μια μικρή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί υποδύονται τις πεθερές. Η περιοδεία της παράστασης αρχίζει στις 29 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα.

Υπόθεση:

Ο Γιάννης (Αντώνης Λουδάρος), στην Αθήνα της κρίσης του σήμερα, είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος να γίνει υποδιευθυντής κάποια στιγμή – αν όχι σε δεκαπέντε χρόνια - αλλά πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, και μια γυναίκα για «σπίτι». Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο και ανερχόμενο στέλεχος καναλιού, φανατική της show biz και θέλει να γίνει διευθύντρια κάποια στιγμή - αν όχι καναλάρχις - και σίγουρα δε θέλει αν παντρευτεί άμεσα εκτός κι αν έρθει στο δρόμο της ένας άντρας ψηλός, γυμνασμένος και επιτυχημένος!

Υπάρχει ποτέ περίπτωση όταν η τύχη τους φέρει κοντά, αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο», να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Και όταν τους συμβεί, πως θα αντιδράσουν; Ειδικά όταν έχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μανάδες, την «Πολίτισσα» πεθερά (Κώστας Βουτσάς) και την «αρχόντισσα» πεθερά (Γιώργος Κωνσταντίνου) που θέλουν να ελέγχουν πλήρως τη ζωή τους, τις προσωπικές τους σχέσεις και θέλουν να τους δούν «παντρεμένους», όπως οι ίδιες θέλουν! Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πιά;

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μεταμόρφωσή του σε πεθερά και παράλληλα πήρε θέση γι' αυτούς που δεν είναι ηθοποιοί και θέλουν να παίξουν στην Επίδαυρο.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο του Alpha.