Breaking News

Από απίστευτο ατύχημα έχασε τη ζωή του ο Anton Yelchin του Star Trek (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 27χρονος ηθοποιός Anton Yelchin, που συμμετείχε ως Τσέχοφ στις νέες ταινίες "Star Trek", έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δημοσιεύει το BBC.

Βρέθηκε σφηνωμένος ανάμεσα στο αυτοκίνητό του και έναν πυλώνα ασφαλείας του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την αστυνομία πάρκαρε σε δρόμο με μεγάλη κλίση. Κατόπιν βγήκε από το αυτοκίνητό του το οποίο κύλησε με αποτέλεσμα να σφηνώσει ανάμεσα σε εκείνο και έναν πυλώνα ασφαλείας του σπιτιού. Ο τραυματισμός που υπέστη οδήγησε στο θάνατό του. Οι φίλοι του, που τον περίμεναν για πρόβα, ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του. Όταν έφτασαν ήταν νεκρός.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος αλλά γίνονται έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος.


Ήταν 27 χρονών. Γεννήθηκε το 1989 στο Λένινγκραντ (τώρα Αγία Πετρούπολη) αλλά μετακόμισε με τους γονείς του στις ΗΠΑ όταν ήταν ακόμα μωρό.

Συμμετείχε στις ταινίες "Star Trek" (2009) και "Star Trek Into Darkness" (2013) ενώ εμφανίζεται και στην ταινία "Star Trek Beyond" που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο. Συμμετείχε επίσης στις ταινίες "Alpha Dog " (2006), "Like Crazy" (2011) και "Green Room" (2015).