Breaking News

Φοιτήτρια φυλακίστηκε γιατί είπε ψέματα ότι την κακoπoiησε ο πρώην φίλος της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε και ότι έγινε απόπειρα στραγγαλισμού εναντίον της από τον πρώην φίλο της. Κατάφερε μάλιστα να πείσει τον δικαστή να εκδώσει περιοριστική εντολή εναντίον του.

Η... λυπητερή όμως ήρθε σήμερα για την όμορφη φοιτήτρια Natasha Uttamsingh καθώς τα ψέματα της αποκαλύφτηκαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν ο Aakash Andrews, ο οποίος έχει σε ηλικία σχεδόν τα διπλάσια χρόνια της, της ζήτησε να χωρίσουν. Η 22χρονη τότε του είπε ότι ήταν έγκυος και τον απείλησε ότι αν την εγκαταλείψει θα τον κατηγορήσει για κακoπoiηση.

Τελικά έκανε πράξη τις απειλές της. Την επόμενη μέρα τον κατήγγειλε στην αστυνομία για απόπειρα στραγγαλισμού, για κακoπoiηση σε καθημερινή βάση και για βιaσμό. Κατόπιν ο Andrews συνελήφθη και ο δικαστής έβγαλε εντολή να μην ξαναπλησιάσει τη φοιτήτρια μαιευτικής. Όμως μήνες μετά η αστυνομία ερεύνησε και πάλι την υπόθεση και ανακάλυψε ότι όσα ισχυρίστηκε η Uttamsingh ήταν ψέματα.

Στο δικαστήριο η υπεράσπιση επισήμανε ότι η 22χρονη ήταν από τους κορυφαίους στο σχολείο της και ισχυρίστηκε ότι έχει μια διαταραχή της προσωπικότητάς της. Αυτό όμως δεν εμπόδισε το δικαστήριο του Guildford, στην Αγγλία, να την καταδικάσει σήμερα σε 15 μηνών φυλάκιση.