Breaking News

Η Sun καλεί τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ του Brexit!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πληθαίνουν οι φωνές υπέρ του Brexit στη Μεγάλη Βρετανία. Τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του Brexit, η Sun, πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, καλεί τους αναγνώστες της να ψηφίσουν υπέρ της εξόδου από την ΕΕ.

Σε άρθρο της που μοιάζει με διάγγελμα, με τίτλο "Πίστεψε στη Βρετανία", αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Καλούμε τους αναγνώστες μας να πιστέψουν στη Βρετανία. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη μεγαλύτερη πολιτική απόφαση της ζωής μας. Πρέπει να απαλλαγούμε από τις δικτατορικές Βρυξέλλες. Καθ' όλη τη διάρκεια της 43χρονης ένταξης μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποδειχθεί ότι είναι όλο και πιο άπληστοι, σπάταλοι, εκφοβιστικοί και απίστευτα ανίκανοι σε μια κρίση.

Την επόμενη Πέμπτη, στην κάλπη, μπορούμε να διορθώσουμε αυτό το τεράστιο και ιστορικό λάθος. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Επειδή, αναμφίβολα, το μέλλον μας φαντάζει πολύ ζοφερό αν μείνουμε στην ΕΕ.

Έξω από την ΕΕ μπορούμε να γίνουμε πλουσιότεροι, πιο ασφαλείς και επιτέλους να σφυρηλατήσουμε το πεπρωμένο μας, όπως έχουν κάνει ήδη η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και πολλές άλλες μεγάλες δημοκρατίες. Όπως ήμασταν οι πρώτοι που το κάναμε αιώνες πριν.

Αν μείνουμε, η Βρετανία θα κυριευτεί μέσα σε λίγα μόλις χρόνια από την παρούσα αδυσώπητη επέκταση της Γερμανίας. Μένοντας θα είναι χειρότερα για τη μετανάστευση, για τις θέσεις εργασίας και για τους μισθούς ενώ θα χειροτερεύσει ο τρόπος ζωής μας.

Η Ελλάδα είναι σε πτώχευση. Η Ιταλία κινδυνεύει με κάτι ανάλογο, με ακόμη πιο καταστροφικές συνέπειες. Στην Ισπανία, το 45% των ατόμων κάτω από 25 ετών είναι άνεργοι. Και πολλές ακόμη χώρες που έχουν ενταχθεί στην ΕΕ γίνονται φτωχότερες."

Πηγή: thesun.co.uk