Breaking News

«Καίνε» τον Johnny Depp τα sms της Amber Heard που ήρθαν στη δημοσιότητα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και συνοδεύτηκαν με την κατάθεση περιοριστικών μέτρων από την Amber Heard, μια σειρά από sms που φέρεται να αντάλλαξαν η 30χρονη ηθοποιός με τον βοηθό του Johnny Depp "καίνε" τον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ.

Τα μηνύματα αναφέρονται σε βiαιη συμπεριφορά ενός άνδρα - που φέρεται να είναι ο Depp - προς την Heard, με το βοηθό του ηθοποιού να προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν γιατί δεν είχε επίγνωση του τι έκανε.

"Είναι ένα χαμένο αγόρι. Και χρειάζεται βοήθεια. Λυπάται..." έγραψε, μεταξύ άλλων, ο βοηθός. "Το έχει κάνει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Στο Τόκιο, στο νησί, στο Λονδίνο και μένω πάντα. Πάντα πιστεύω ότι πρόκειται να πάει καλύτερα ... Και στη συνέχεια κάθε μήνα είμαι στην ίδια ακριβώς θέση" απάντησε η Heard.



Μια πηγή υποστηρίζει ότι ο βοηθός του ηθοποιού τότε ονομαζόταν Stephen Deuters και η ανταλλαγή των μηνυμάτων έγινε το Μάιο του 2014, πριν το ζευγάρι παντρευτεί.

Τα μηνύματα του βοηθού ήταν ιδιαίτερα απολογητικά... "Λυπάται απίστευτα και ξέρει ότι έχει κάνει λάθος. Θέλει να τα πάτε καλύτερα τώρα" της έγραψε για να πάρει την απάντηση: "Ναι, αλλά δεν ξέρω πώς να είμαι δίπλα του μετά από ό, τι μου έκανε χθες. Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μαζί του. "

"Θέλει να σας δει τόσο πολύ. Είναι τρελός" επέμεινε ο βοηθός με την 30χρονη να του απαντά: "Προφανώς δεν έχει ιδέα τι έκανε ή το βαθμό που το έκανε. Δυστυχώς εγώ θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν".

Ο βοηθός τότε υποστήριξε ότι ο άνδρας - ο φερόμενος ως Depp, χωρίς να κατονομάζεται στα μηνύματα - δεν θυμόταν όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη ημέρα. Η Heard όμως του εξέφρασε και πάλι την αμφιβολία της για την ειλικρινή μεταμέλειά του.


Μια πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού αναφέρει: "Ο Johnny είναι κυκλοθυμικός και δύσκολος και σε μια σχέση μπορεί να αντιδράσει με δυσάρεστο τρόπο".

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού φέρεται να δήλωσε "ότι ένα διαζύγιο θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για το ζευγάρι. Johnny και Amber δεν έπρεπε να είχαν παντρευτεί".

Μία άλλη πηγή είπε ότι ο Depp ζήλευε και ήταν πολύ ανασφαλής για την Amber ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού ενώ φίλη της ηθοποιού υποστήριξε πως ο ηθοποιός στην πρόσφατη επίθεση που της έκανε στις 21 Μαΐου (ημέρα που απεβίωσε η μητέρα του ηθοποιού) - όταν και ο Depp φέρεται να της πέταξε στο πρόσωπό της το κινητό τηλέφωνο - προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Πηγή: Daily Mail