Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδια 14 - 15 - 16

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/6/16 - Επεισόδιο 14: Ο Κεμάλ έρχεται αντιμέτωπος με τον Ταρίκ και χάνει την ψυχραιμία του. Ο Εμίρ για άλλη μια φορά προσπαθεί να εμπλέξει τον Οζάν σε νέες περιπέτειες που δεν θα του βγουν σε καλό.

Η Φεχιμέ πηγαίνει στο σπίτι των Σεζίν και απαιτεί να μην ξαναπλησιάσουν τον γιο της, ενώ ο Οντέρ αποφασίζει να επισκεφτεί τη Λεϊλά.

Τρίτη 28/6/16 - Επεισόδιο 15: Ο Κεμάλ εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και ζητά εξηγήσεις απ' τη Ζεϊνέπ. Θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, ενώ παράλληλα θα της δώσει κι ένα γερό μάθημα. Την ίδια ώρα που η Λεϊλά φανερά ενοχλημένη διώχνει τον Οντέρ, η Βιλντάν δεν μπορεί να τον εντοπίσει και να τον ειδοποιήσει για την κατάσταση του Οζάν. Ο Εμίρ πανηγυρίζει για τη νίκη του.

Τετάρτη 29/6/16 - Επεισόδιο 16: Η Νιχάν, με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί, παίρνει την απόφαση και ζητά απ' τον Κεμάλ να βρεθούν και να μιλήσουν. Όσο ο Εμίρ σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του, ο Κεμάλ δεν χάνει την ευκαιρία να του στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Η Βιλντάν κάνει το μεγάλο βήμα και στέλνει ασφαλιστικά μέτρα στη Λεϊλά και ο Εμίρ δίνει το κινητό της Ζεϊνέπ στον Ταρίκ.

Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ