Breaking News

«Λύγισε» στο δικαστήριο ο Πιστόριους - Έγινε αναπαράσταση και περπάτησε χωρίς προθετικά άκρα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Λύγισε" ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ, το Φεβρουάριο του 2013.

Στο δικαστήριο, μετά από αίτημα των συνηγόρων του, έγινε αναπαράσταση της μοιραίας νύχτας και ο Pistorius κλήθηκε να περπατήσει χωρίς τα προσθετικά άκρα. 

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail. στόχος των συνηγόρων του ήταν να δείξουν πόσο ευάλωτος ένιωσε το βράδυ εκείνο, καθώς πίστεψε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ότι είχε μπει ληστής στο σπίτι.

Ο 29χρονος αθλητής κοίταξε ταπεινωμένος όταν του ζητήθηκε να αφαιρέσει τα προσθετικά άκρα του. Κατά την αναπαράσταση τρέκλιζε ενώ κάποια στιγμή δεν άντεξε και γονάτισε. Η μπλούζα του ήταν βρεγμένη από ιδρώτα και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του. 


Ο δικηγόρος του είπε στο δικαστήριο πως ο Pistorius  δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τη φήμη του και ότι ο στόχος της αναπαράστασης δεν ήταν να "σπάσει τον κατηγορούμενο".

Μετά από πολλές δίκες και εφέσεις, την τελική ποινή καλείται πλέον να δώσει ο δικαστής σε μια υπόθεση η οποία έχει πολλά επεισόδια.