Breaking News

Μητέρα έσωσε τον 5χρονο γιο της από το στόμα ενός λιονταριού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια γυναίκα έσωσε τον 5χρονο γιο της από το στόμα ενός λιονταριού στην αυλή του σπιτιού της, κοντά στο Aspen του Κολοράντο.

Η μητέρα άκουσε κραυγές και έτρεξε στην αυλή όπου βρήκε το ζώο πάνω από το γιο της, δήλωσαν από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας του Pitkin. Χωρίς να διστάσει, άρπαξε ένα από τα πόδια του λιονταριού και με το δεξί της χέρι στο στόμα του απελευθέρωσε το γιο της. Στη συνέχεια το λιοντάρι, που ήταν νεαρό σε ηλικία, απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Σύμφωνα με το BBC, το αγόρι υπέστη τραυματισμούς στο πρόσωπο, το κεφάλι και το λαιμό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο. Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά. Η μητέρα είχε δαγκωματιές στο χέρι της και στο πόδι της.

Αξιωματούχοι δήλωσαν πως το λιοντάρι εντοπίστηκε και σκοτώθηκε όπως επίσης και ένα άλλο που βρέθηκε στην περιοχή αρκετές ώρες αργότερα. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, στο Woody Creek, βόρεια του Aspen.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 4.500 λιοντάρια ζουν στις ορεινές περιοχές του Κολοράντο. Η προηγούμενη φορά που ένα λιοντάρι επιτέθηκε σε άνθρωπο, ήταν τον Ιούλιο του 2015, σε μια απομακρυσμένη περιοχή στα βορειοδυτικά του Κολοράντο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον Guardian.