Breaking News

Ο δικηγόρος και φίλος της Αθηνάς Ωνάση μίλησε για όλα: «Δεν έχουν χωρίσει με τον Αλβάρο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" παραχώρησε συνέντευξη ο δικηγόρος και φίλος της Αθηνάς Ωνάση, Γ. Λένος, ο οποίος μίλησε για την ίδια, για τον Αλβάρο αλλά και για τις φήμες - που όλο και πληθαίνουν - και θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει.

"Ξέρω πολύ καλά τον Αλβάρο και οι φήμες προτρέχουν. Ο Αλβάρο κατάγεται από μία πλούσια οικογένεια και όταν γνώρισε την Αθηνά είχε και ο ίδιος πανάκριβα άλογα. Είναι πολύ πλούσιος ο ίδιος, δεν έχει ανάγκη οικονομική καμία και σας διαβεβαιώ τη λάτρευε. Και η Αθηνά τον λάτρευε. Είναι εξαιρετικό παιδί. Είναι κοινωνικός, ευγενής" είπε ο Γ. Λένος.

Και πρόσθεσε: "Η Αθηνά αντιθέτως είναι λίγο ιδιόρρυθμη και δεν είναι καθόλου κοινωνική. Δεν θέλει να έχει κοινωνικές σχέσεις. Λέγεται ότι έχει μια φοβία για τους ανθρώπους. Έχει στενότατο κύκλο με τους οποίους και συναντιέται. Την περιουσία της τη διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της. Δεν επιτρέπει στον Αλβάρο καμία υπεισέλευση. Την κόρη του Αλβάρο την υπεραγαπάει. Ίσως είναι και ένας λόγος που δεν θέλει να κάνει η ίδια παιδί. Φοβάται λίγο τον κόσμο. Κάθε 8 ώρες έχει 8 διαφορετικούς φύλακες στο σπίτι της. Έχει μία φοβία για τη ζωή της".

Για το αν η Αθηνά αγαπάει την Ελλάδα, δήλωσε: "Δεν είναι και τόσο φιλελληνίδα. Πιο πολύ είναι ο Αλβάρο. Είχαμε προσπαθήσει να δώσουμε ελληνική υπηκοότητα στον Αλβάρο. Δυστυχώς για κάποιους γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορέσαμε να την εξασφαλίσουμε. Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα την Αθηνά".

Πρόσθεσε επίσης ότι πριν 5 μήνες που μίλησε με τον Αλβάρο δεν έδειχνε κάποια ανησυχία ή αγωνία για τη σχέση τους. "Αυτά τα διάφορα που λέγονται πρέπει να είναι το τελευταίο διάστημα" τόνισε.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον κουμπάρο τους, τον Κώστα Κοτρωνάκη, του είπε ότι το ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες δεν θέλει καμία επικοινωνία με κανέναν. "Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κλείσει και τα τηλέφωνά τους. Άρα συμπερασματικά υπάρχει κάποια κρίση στο ζευγάρι η οποία όμως κατά τη γνώμη μου - και κατά τη γνώμη του Κώστα - θα ξεπεραστεί. Δεν έχουν χωρίσει, δεν πήγαν για διαζύγιο" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Star.