Breaking News

Εξέλιξη - σοκ: Ο φίλος του 14χρονου ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

O 14χρονος διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε καφετέρια του χωριού από όπου και αναχώρησε πριν τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του και οι γονείς του δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Τελικά, γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής, το αγόρι βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο νεαρός φίλος του άτυχου 14χρονου, που τον συνόδευσε κατά την αποχώρηση του από το δημοτικό αναψυκτήριο της Γέφυρας, παραδέχτηκε στις αρχές ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα. Ακόμη υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι επί δύο χρόνια δεχόταν πειράγματα και αρνητικά σχόλια.

Ο νεαρός δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις δίνοντας στις αρχές σαφείς ενδείξεις για την αλήθεια πίσω από το φόνο.

Το πτώμα του άτυχου 14χρονου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του φίλου του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον μαχαίρωσε στο λαιμό.