Breaking News

«Happy Day»: Οι εξηγήσεις της Τσιμτσιλή για την παρέμβαση Κοντομηνά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιφνιδίασε χθες την τηλεοπτική παρέα του "Happy Day" η τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ενοχλήθηκε από τα σχόλια που ειπώθηκαν στην εκπομπή σχετικά με την ένταξη των Φούρνων στο "Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας".

"Χθες μπορεί να υπήρξε μια παρέμβαση την οποία και δεν θα σχολιάσουμε, γιατί ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Εγώ θέλω να πω για αυτόν τον άνθρωπο ότι τρία χρόνια που είμαστε εδώ, ποτέ δεν μας έχει δώσει γραμμή στο τι θα πούμε, ποτέ δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι ή να μην πούμε, γι’ αυτό και σ'αυτή την εκπομπή πάντα ακούτε όλες τις απόψεις και είμαστε υπέρ της πολυφωνίας" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την πλευρά του ο Δήμος Βερύκιος επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι επειδή την εκπομπή την παρακολουθεί μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τον τρόπο που παρουσιάζουν μια θεματολογία αλλά και τα σχόλια που ακούγονται.

"Παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα και ήταν η κακιά στιγμή. Από τον πρόεδρο το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο" πρόσθεσε η παρουσιάστρια, ωστόσο εμφανής ήταν η αμηχανία των συνεργατών της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Δείτε το βίντεο.