Breaking News

Όσα θα δούμε την Πέμπτη (9/6) στο «Πάμε Πακέτο» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής, που θα μπορούσαν να αποτελούν και σενάρια κινηματογραφικής ταινίας, θα φιλοξενήσει την Πέμπτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στο "Πάμε Πακέτο".

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου ταξιδεύει από τη Ρωσία με απώτερο σκοπό να γυρίσει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’80. Τότε που ήταν νεαρή νοσοκόμα και έκανε στενή παρέα με δύο Έλληνες ασθενείς. Αν και υπήρχε το εpωτικό στοιχείο, ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους.

Στη θέση του παραλήπτη θα βρεθεί μόνο o ένας. Ένας άνθρωπος που λίγες εβδομάδες πριν είχε στείλει το δικό του «πακέτο» μέσω της εκπομπής. Ο παραλήπτης όταν αντικρίζει την Τατιάνα, ομολογεί ότι αυτή η γυναίκα αποτέλεσε σταθμό στη ζωή του και ότι η σκέψη της και μόνο όλα αυτά τα χρόνια ήταν η αφορμή για να διαλύσει την οικογένειά του. Όταν φεύγει ο τοίχος, η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική και μάλλον και οι δύο συνειδητοποιούν ότι... η αγάπη άργησε 30 χρόνια.

Πριν από 60 χρόνια σ’ ένα χωριό της Μεσσηνίας, μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή όταν έφερε στον κόσμο το έκτο της παιδί. Όλη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος κι ο πατέρας βρέθηκε σε δεινή θέση, γιατί έμεινε μόνος τους με έξι παιδιά τα οποία έπρεπε να μεγαλώσει μέσα στην πείνα και την ανέχεια. Τότε, οι συγγενείς του, τον παρότρυναν να δώσει το νεογέννητο παιδί σε ίδρυμα. Έτσι το κοριτσάκι βρέθηκε, σ’ ένα καλάθι με ένα σημείωμα, έξω από την πόρτα ενός ιδρύματος. Μια πράξη για την οποία ο πατέρας μετάνιωσε από την πρώτη στιγμή.

Τα πέντε αδέρφια, παρότι δεν είδαν ποτέ το πρόσωπο της αδερφής τους, δεν την έβγαλαν ποτέ από τη ζωή τους και πάντα περίμεναν την ημέρα που θα επέστρεφε κοντά τους.

Κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκαν τα ίχνη της παραλήπτριας στην Αμερική; Γιατί χρειάστηκε να προβούμε σε test DNA; Πώς θα διαχειριστεί η παραλήπτρια το σοκ όλων αυτών των αποκαλύψεων αφού για περισσότερα από 60 χρόνια γνώριζε απλά ότι αφέθηκε στα σκαλιά ενός ιδρύματος και ότι ήταν αγνώστων γονέων; Πώς θα αισθανθεί όταν αντικρίσει, για πρώτη φορά, τα αδέρφια της;

«Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:50, στον Alpha.